18.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Βροχή οι βραβεύσεις για την Οffice Line στα Impact Bite Awards

Η Οffice Line κατέκτησε τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Business IT Excellence Awards (BITE).

Το πρώτο Bronze βραβείο στην κατηγορία cloud αφορά στην υλοποίηση του έργου «Μετάβαση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πλατφόρμα Exchange On Line και ενεργοποίηση επιλεγμένων υπηρεσιών στις πλατφόρμες Office365, Enterprise Mobility and Security» που υλοποίησε για λογαριασμό της MR HealthTech.

Το δεύτερο από τα Bronze βραβεία στην κατηγορία ΙΤ Security, αφορούσε το έργο «Ενεργοποίηση νέων υπηρεσιών για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας και την κανονιστική συμμόρφωση των πληροφοριακών υποδομών, μέσα από την πλατφόρμα Μicrosoft Εnterprise Mobility and Security», που εφάρμοσε για λογαριασμό του ομίλου Matrix Insurance & Reinsurance Brokers.

Το τρίτο βραβείο ήταν Silver στην κατηγορία Continuous Business Improvement, για την «Ενεργοποίηση επιλεγμένων υπηρεσιών στις πλατφόρμες Azure, Office365 και Enterprise Mobility and Security» στην κατασκευαστική εταιρία διεθνούς δραστηριότητας «Aρχιρόδον».

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Οffice Line, Παναγιώτης Κουρής, σχολίασε σχετικά:

«Με αυτές τις βραβεύσεις η Office Line επισφραγίζει με τον ισχυρότερο τρόπο το επιχειρηματικό της αποτύπωμα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο της αγοράς. Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση και την κριτική επιτροπή που για 2η συνεχόμενη χρονιά αναγνώρισαν και επιβράβευσαν την τεχνολογική καινοτομία που προάγει η εταιρία μας. Όλοι εμείς στην Οffice Line, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουμε προς την Ελληνική και την παγκόσμια αγορά, προσφέροντας νέες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα, που προσθέτουν πραγματική αξία στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας».

Σχετικά άρθρα

Πραγματικότητα οι πρώτες κοινές business εφαρμογές από Apple και IBM

Kitriniaris

Θετικές προβλέψεις για την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Φουλάρει για το λανσάρισμα του δικού της cloud η Lenovo

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα