21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Βραβείο σχεδίασης για τα συστήματα απεικόνισης της Epson

Η Seiko Epson Corporation διακρίθηκε με το βραβείο Good Design Award 2018 για το σχεδιασμό οκτώ, συνολικά, προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων για βιντεοπροβολείς, τεσσάρων για εκτυπωτές και ενός βραβείου για σαρωτή.

Τα βραβεία Good Design Awards πραγματοποιούνται ετησίως, επιβραβεύοντας το σχεδιασμό προϊόντων που προσφέρουν σημαντικά οφέλη και εμπλουτίζουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και γενικότερα της κοινωνίας.

Ας δούμε τρία χαρακτηριστικά προϊόντα.

 

Βιντεοπροβολέας σήμανσης LightScene EV-100

Ο σχεδιασμός του ενδείκνυται για προβολές με φωτισμό ή προβολές video σε προϊόντα ή εκθέματα, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και μουσεία. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός, κατασκευασμένος να μοιάζει με προβολέα spot, σάς επιτρέπει να τον τοποθετήσετε στην οροφή, χωρίς να επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου.

 

 

Εκτυπωτές ET-M1100/ET-M1200

Αυτοί οι μονόχρωμοι inkjet εκτυπωτές μεγέθους A4 διαθέτουν έναν πρωτοφανή συμπαγή σχεδιασμό, ο οποίος επιτεύχθηκε με τα εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας ενσωματωμένα δοχεία μελανιού. Ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός των δοχείων προσθέτει μόνο μια ενιαία σχισμή στο απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Το χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση σας απαλλάσσει από τις ανησυχίες για τα έξοδα που μπορεί προκύψουν και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε όσο χρειάζεστε, ώστε να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

 

Σαρωτές ES-50/ES-55R/DS-70/ES-60W/ES-60WW/ES-60WB/ES-65WR/DS-80W

Πρόκειται για σαρωτές με τροφοδότη φύλλων A4. Με όλο και περισσότερες εταιρείες να «αγκαλιάζουν» τις ψηφιακές τεχνολογίες, αυξάνεται η ζήτηση για φορητούς σαρωτές που μπορούν εύκολα να μετατρέψουν φωτογραφίες, αποδείξεις και έγγραφα όλων των ειδών σε ψηφιακή μορφή, τόσο εντός όσο και εκτός του γραφείου. Τα τελικά προϊόντα σχεδιάστηκαν για να αποτρέπουν τα λειτουργικά λάθη κατά τη μεταφορά και να προσφέρουν εξαιρετική φορητότητα, ευκολία στη χρήση και απλό τρόπο λειτουργίας.

Σχετικά άρθρα

Τεχνολογία και πολιτισμός από UniSystems και HPE

Η Vantage Towers αναγγέλλει μια νέα εποχή για το ψηφιακό μέλλον της Ελλάδας

Giorgos Athanassiadis

Η Intracom Telecom επεκτείνει τις mmWave λύσεις της

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα