21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Βράβευση της SoftOne από την AFDEmp

Βραβείο για την προσφορά της στην πραγματοποίηση των προγραμμάτων Coding Bootcamps που οργανώνει η συμμαχία για την ψηφιακή απασχολησιμότητα (Alliance For Digital Employability – AFDEmp) απέσπασε η SoftOne, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia.

 

Η SoftOne στηρίζοντας έμπρακτα τα προγράμματα αυτά τα δύο χρόνια, έχει πραγματοποιήσει προσλήψεις νέων προγραμματιστών που έχουν ολοκληρώσει τα ταχύρρυθμα και εντατικά εργαστήρια εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών, συμβάλλοντας με τον δικό της τρόπο στην μείωση της ανεργίας.

Συνολικά, μέσα από τις δράσεις της πρωτοβουλίας, περισσότεροι από 200 άνεργοι πτυχιούχοι με διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, από μαθηματικούς και φυσικούς μέχρι θεολόγους και νοσηλευτές, έχουν επανειδικευτεί σε δεξιότητες πληροφορικής που εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση. Εντυπωσιακό είναι ότι το 97% των ατόμων που ολοκληρώνουν τη συγκεκριμένη εκπαίδευση απασχολούνται και μάλιστα με ανταγωνιστικούς μισθούς.

 

Η εκδήλωση της συμμαχίας για την ψηφιακή απασχολησιμότητα για την επέτειο των δύο ετών λειτουργίας των σχετικών προγραμμάτων, πραγματοποιήθηκε στο PeopleCert Innovation & Excellence Centre. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι των πιο σημαντικών εταιριών στους τομείς της Πληροφορικής και Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

Συμμετοχή του ΟΤΕ σε ερευνητικό έργο

Kitriniaris

Samsung: Για 21 τρίμηνα στην 1η θέση!

biztech

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη νέα, κομψή σειρά Smart Monitor M8

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα