13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Βράβευση της Pylones Hellas από την IBM

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της IBM Ελλάς αφιερωμένης στους εμπορικούς της συνεργάτες, η Pylones Hellas έλαβε τη διάκριση «Business Partner Award», για την εξαιρετική της απόδοση στο πλαίσιο του έργου αναβάθμισης του κεντρικού storage της Wind Ελλάς.

 

Η βράβευση της Pylones Hellas από την ΙΒΜ Ελλάς σηματοδοτεί την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλείας που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην εταιρεία  σε συνδυασμό με τη συνεχή εξειδίκευση και εκπαίδευση του προσωπικού της που στόχο έχει την εδραίωση στην αγορά, σε μια περίοδο που η αγορά προσπαθεί να επανέλθει στη κανονικότητα. Η διάκριση αυτή αποτελεί επακόλουθο της συνεχούς, μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά της Pylones Hellas στον τομέα του system integration και ειδικότερα στη κατηγορία του storage.

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών βασίζεται σε μια πληθώρα έργων που έχουν εκτελεστεί για μεγάλους οργανισμούς της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Ένα από αυτά αποτελεί η εγκατάσταση του νέου κεντρικού storage της Wind Ελλάς που πραγματοποιήθηκε το περασμένο έτος και διήρκεσε 7 μήνες συμβάλλοντας στην αύξηση της απόδοσης της υποδομής του storage της εταιρείας, βελτιώνοντας το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών μέσα από ένα απλοποιημένο και ενοποιημένο περιβάλλον με ταυτόχρονη μείωση του συνολικού κόστους κτήσης, συντήρησης και διαχείρισης της υποδομής storage μέσω της ευκολίας χρήσης.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ble Pavillon, στον Άλιμο και το βραβείο παρέλαβε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της Pylones Hellas, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η αναγνώριση της αξίας των εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρουμε από την IBM Ελλάς αποτελεί σημαντικό εχέγγυο για την έως τώρα πορεία μας, ευελπιστώντας παράλληλα για τη περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας».

Σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη, cloud, αλλά και metaverse στο «Microsoft Ignite 2021»

Giorgos Athanassiadis

Νέα standards στην αγορά με το Epsilon Smart Ergani Advanced

Giorgos Athanassiadis

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για την Megasoft στη HORECA

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα