11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κάνετε οικονομία στο printing

Το μελάνι δεν είναι χρωματιστό νερό και ο γραφίτης δεν είναι χρωματιστή σκόνη. Αυτό πρέπει να το έχουν καλά στο μυαλό τους όσοι αναζητούν φθηνά αναλώσιμα για τις εκτυπωτικές συσκευές τους. Ο τρόπος για να γλιτώσετε χρήματα από το printing σε καμία περίπτωση δεν είναι τα φθηνά αναλώσιμα τρίτων κατασκευαστών. Το χαμηλό κόστος συνεπάγεται και χαμηλή ποιότητα και τα φθηνά, αγνώστου ταυτότητας μελάνια και toner όχι μόνο δεν θα σας κάνουν οικονομία, αλλά θα βλάψουν εσάς και την επιχείρησή σας.

Πίσω από κάθε δοχείο HP υπάρχουν εκατοντάδες ώρες δοκιμών και πολυετής έρευνα στο σχεδιαστικό και επιστημονικό πεδίο, προκειμένου οι πελάτες να απολαμβάνουν μια συναρπαστική εμπειρία εκτύπωσης. Τα αυθεντικά μελάνια HP είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν από την πρώτη φορά και κάθε φορά μέχρι την τελευταία σταγόνα ή κόκκο γραφίτη. Μόνο τα αυθεντικά δοχεία HP έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους εκτυπωτές HP, ώστε να παρέχουν αξιόπιστη ποιότητα από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία. Επιπλέον, τα δοχεία είναι σχεδιασμένα με φροντίδα προς το περιβάλλον, για εύκολη ανακύκλωση και λιγότερα απορρίμματα.

 

Για αυθεντικά αναλώσιμα HP ένας είναι ο προορισμός: Η Enet Solutions-Logicom, ο κορυφαίος διανομέας λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας που καλύπτει Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική. Διατηρώντας συνεργασία με όλους τους προμηθευτές παγκοσμίως η Enet Solutions-Logicom αποτελεί έναν απαραίτητο κρίκο στην εφοδιαστική αλυσίδα τεχνολογίας έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στη διανομή αυθεντικών αναλωσίμων της HP. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2019 έλαβε τη διάκριση «HP Printing & Supplies Distributor of the Year».

 

Ένα αναλώσιμο για κάθε ανάγκη

Στην Enet Solutions-Logicom θα βρείτε όλη τη γκάμα των αναλωσίμων της HP ανάλογα με τις ανάγκες σας:

  •  Τυπικά δοχεία: Η συνιστώμενη επιλογή για περιστασιακές εκτυπώσεις, με την ποιότητα και την αξιοπιστία της HP, σε οικονομική τιμή.

  •  Δοχεία υψηλής χωρητικότητας: Η ιδανική λύση για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων. Τα δοχεία υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν χαμηλότερες τρέχουσες δαπάνες και έως 50% μικρότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με τα τυπικά δοχεία μελάνης και γραφίτη.

  •  Πολυσυσκευασίες: Εξασφαλίστε έως και 20% χαμηλότερη τιμή και περιορίστε τον χρόνο που αφιερώνετε στην αγορά δοχείων, επιλέγοντας μια συσκευασία 2 ή 4 δοχείων αντί για μεμονωμένα δοχεία.

  •  Οικονομικές συσκευασίες HP Photo και OfficeJet: Μειώστε τα έξοδά σας για μελάνη και χαρτί έως και 30% με τα οικονομικά πακέτα HP Photo ή OfficeJet. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός δοχείων μελάνης και φωτογραφικού ή επαγγελματικού χαρτιού υψηλής ποιότητας.

 

Τώρα, δεν έχετε έναν ή δύο, αλλά πολλούς λόγους για να προτιμήσετε τα αυθεντικά μελάνια και toner της HP. Η Enet Solutions-Logicom είναι ο συνεργάτης που θα σας βοηθήσει να πάτε το printing της επιχείρησής σας σε άλλο επίπεδο, κάνοντας παράλληλα οικονομία.

Σχετικά άρθρα

Οι μεγάλοι νικητές των «Lenovo RetailBusiness Awards 2020»

Giorgos Athanassiadis

Το TCP 86 προτείνει: Βάλτε ένα UPS

Η Oracle επιλέγει την Ελλάδα για το νέο hub της

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα