18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Αυθεντικά μελάνια HP από τη Logicom για ποιότητα και οικονομία

Αποδεδειγμένα τα γνήσια αναλώσιμα της HP υπερισχύουν τόσο σε ποιότητα, όσο και σε οικονομία, προστατεύοντας την επένδυσή σας σε εκτυπωτικό εξοπλισμό. Ανεξάρτητοι οργανισμοί πιστοποιούν ότι μόνο τα γνήσια cartridges της HP αποδίδουν 100% χωρίς ούτε μία εσφαλμένη εκτύπωση, ενώ συνολικά παράγουν 50% περισσότερες σελίδες από τα μη γνήσια*.

Οι εκτυπώσεις που καταλήγουν στα σκουπίδια λόγω λαθών βλάπτουν και το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. Αναλογιστείτε μόνο ότι ένα μη γνήσιο μελάνι παράγει 80 φορές περισσότερα «κακέκτυπα» με αποτέλεσμα οι εκτυπώσεις να επαναλαμβάνονται, κάτι που συνεπάγεται αυξημένο κόστος, αλλά και καταπόνηση του εκτυπωτή. Αυτό και μόνο το γεγονός καταρρίπτει τον ισχυρισμό του χαμηλότερου κόστους των μη γνήσιων αναλωσίμων, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό προκαλεί (ανεπανόρθωτες πολλές φορές) βλάβες και στον εκτυπωτή. Οι έρευνες έδειξαν ότι 4 στους 5 εκτυπωτές που χρησιμοποίησαν μη γνήσια αναλώσιμα HP υπέστησαν μη αναστρέψιμες ζημιές.

 

Επομένως μόνο το αυθεντικό μελάνι εκτύπωσης HP προσφέρει αξιόπιστη και σταθερή απόδοση σελίδων και εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας που ξεχωρίζουν.

 

Το μελάνι δεν είναι χρωματιστό νερό, αλλά επιστήμη

Χρωματιστό νερό είναι σίγουρα το no-name μελάνι, το γνήσιο όμως μελάνι της HP είναι σχεδιασμένο να έχει πάντα σταθερή απόδοση μέχρι την τελευταία σταγόνα. Πίσω από κάθε δοχείο HP υπάρχουν εκατοντάδες ώρες δοκιμών και πολυετής εμπειρία στο σχεδιαστικό και επιστημονικό πεδίο, ώστε να παρέχει ποιότητα εκτύπωσης για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι.

 

 

HP 950 και 951 XL: Η ιδανική λύση για μεγάλους όγκους εκτυπώσεων.

Τα δοχεία υψηλής χωρητικότητας 950XL/951XL προσφέρουν χαμηλότερες δαπάνες και έως 50% μικρότερο κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με την τεχνολογία laser εξοικονομώντας χρόνο όταν εκτυπώνετε υλικό μάρκετινγκ στο γραφείο. Το μαύρο μελάνι διαρκεί για εκτύπωση 2.300 σελίδων, ενώ το κάθε χρώμα για 1.500 σελίδες.

Το πακέτο περιλαμβάνει τέσσερα cartridges: το μαύρο μελάνι 950XL και τα έγχρωμα 951XL cyan/magenta/yellow. Ο ελάχιστος όγκος σταγόνας 12 pl στο μαύρο και 7 pl στο χρώμα εγγυάται απόλυτη σύμπτωση χρωμάτων, εικόνες και γραφικά που εντυπωσιάζουν και ακριβή διαγράμματα και κείμενο.

Εκτυπώστε τα επαγγελματικά σας έγγραφα με το μελάνι HP 950 και 951 XL και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας. Κάθε σελίδα και υλικό προώθησης θα ξεχωρίζει με ζωηρό μαύρο και λαμπερά χρώματα.

 

Κάντε κλικ εδώ και επικοινωνήστε τώρα με τη Logicom και συμβουλευτείτε τους ειδικούς για να κερδίσετε περισσότερα προνόμια.

 


 

Έρευνα της Buyers Laboratory Inc. (Ιούλιος 2017) για λογαριασμό της HP κατά την οποία συγκρίθηκαν αυθεντικά δοχεία μελανιού HP (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650, 950XL, 970XL, 971XL) με 21 μη HP μελάνια συμπεριλαμβανομένων επαναγεμιζόμενων και ανακατασκευασμένων cartridges που πωλούνται στην περιοχή EMEA. Για περισσότερες λεπτομέρειες: http://keypointintelligence.com/media/1609/hp-emea-refill-study_rep.pdf

Σχετικά άρθρα

Οι νέες client λύσεις της Dell στην κοινή εκδήλωση Active – Dell Technologies

Giorgos Athanassiadis

Ο Μιχάλης Τσαμάζ αποχωρεί από τον ΟΤΕ

Giorgos Athanassiadis

Στον πάγο η παγκόσμια αγορά IT

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα