18 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Απόλυτη εργονομία με το νέο UltraFine monitor της LG

Η LG Electronics ανακοίνωσε το νέο UltraFine Ergo monitor 32UN880-B, που έχει σχεδιαστεί για να απογειώσει την παραγωγικότητα. Το βραβευμένο μοντέλο της LG με Design Talent Award, CES Innovation Awards και reddot award, ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, αλλά και για την εργονομία που προσφέρει στους χρήστες.

Το UltraFine Ergo monitor της LG με 4K IPS οθόνη 31,5 ιντσών, προσφέρει μια άνετη εμπειρία θέασης, ελαχιστοποιώντας τη χρωματική παραμόρφωση από διάφορες οπτικές γωνίες. Παράλληλα, με τη βάση Ergo που προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία και εκτεταμένες εργονομικές ρυθμίσεις, όπως επέκταση, ανάσυρση (0~180 mm), περιστροφή στον κατακόρυφο και στον οριζόντιο άξονα, ρύθμιση ύψους (0~130 mm) και κλίσης (±25˚), ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει τον ιδανικό  σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η τεχνολογικά και εργονομικά προηγμένη βάση της LG συμβάλλει, επίσης, στη βελτίωση της καλής στάσης του σώματος μέσω του υψηλού βαθμού προσαρμοστικότητάς της, ενώ χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της, καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο εκάστοτε γραφείο.

Ακόμη, η λύση USB-C One Cable της Ergo παρέχει ταχεία μεταφορά δεδομένων και τροφοδοσία για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών μέσω ενός μόνο καλωδίου. Επιπλέον, με τα πρότυπα DCI-P3 και HDR10, η LG UltraFine Ergo παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και προσφέρει άνετη εμπειρία θέασης, μειώνοντας τη χρωματική παραμόρφωση από διάφορες οπτικές γωνίες. Τέλος, είναι συμβατό με την τεχνολογία AMD FreeSync, που επιτυγχάνει απρόσκοπτη και ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης και υψηλής ανάλυσης, ενώ παράλληλα μειώνει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα στην οθόνη.

Το UltraFine Ergo monitor 32UN880-B όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Σχετικά άρθρα

Διεθνές συμπόσιο MasterCard Mobile Payments

Kitriniaris

Oracle Open World: τα πάντα κινούνται γύρω από το cloud

Channel-Manager

Η TP-Link ανακοίνωσε το πρώτο Wi-Fi 6 Gig+ router

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα