20.7 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Απογραφή με ευκολία και απλότητα προσφέρει η Megasoft

Η διαδικασία της απογραφής που πλησιάζει για τους πελάτες της Megasoft έχει πάψει να είναι χρονοβόρα και κουραστική. Ο έλεγχος και η καταγραφή των ειδών είναι μια εύκολη υπόθεση ακόμα και για τις επιχειρήσεις με πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους και πολλά είδη. H εφαρμογή PRISMA Win Live της Megasoft εγκαθίσταται σε tablet ή smartphone και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες της εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win, ώστε να μπορεί ο επιχειρηματίας να βάλει παραγγελίες, να κάνει εισπράξεις, να τιμολογήσει όπου και αν βρίσκεται και να εκτελέσει απογραφή.

Σε ό,τι αφορά την απογραφή, ο χειριστής μπορεί να απογράψει τα είδη εύκολα και γρήγορα σκανάροντάς τα. Επιπλέον, αν ένα είδος βρίσκεται σε πολλά διαφορετικά σημεία και οι χειριστές κάνουν ταυτόχρονα απογραφή με τις φορητές τους συσκευές, το εμπορικό κατά την ενημέρωσή του από τη φορητή εφαρμογή θα αθροίσει και θα δώσει τη συνολική ποσότητα του είδους. Κατά τη διαδικασία της απογραφής προσφέρεται επιπλέον η δυνατότητα ενημέρωσης της θέσης αποθήκης του κάθε είδους.

Τώρα, που είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για κάθε επιχείρηση να βάλει σε τάξη την αποθήκη της, αφού η απογραφή στο τέλος του έτους πλησιάζει, η Megasoft προτείνει στους επιχειρηματίες να εκμεταλλευτούν τον χρόνο, να οργανώσουν καλύτερα τον χώρο τους επιλέγοντας μια έξυπνη διαρρύθμιση και να ζητήσουν να δουν εντελώς δωρεάν την ολοκληρωμένη λύση απογραφής που τους προτείνει, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Η λύση υποστηρίζει εκτός από την απογραφή, τη δημιουργία barcode για όλα τα προϊόντα και τα ράφια.

Στο smartphone ή το tablet και σε σύνδεση με ασύρματο αναγνώστη laser ή σε επαγγελματικό εργαλείο μεγάλης αντοχής με ενσωματωμένο αναγνώστη barcode, η λύση της Megasoft καλύπτει κάθε απαίτηση.

Σχετικά άρθρα

To Prisma Win στο Bootleg

Η Vodafone ενεργοποίησε το Vodafone Giga Network 5G

Giorgos Athanassiadis

Intracom Telecom: ενεργοποιήθηκε το put option για το 49%

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα