18.6 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Απογειώνοντας τα όρια της παραγωγικότητας

Η MMD brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της 24” Philips 241B7QUBHEB και της 27” Philips 272B7QUBHEB, με USB Dock. Σχεδιασμένες με γνώμονα τους σύγχρονους επαγγελματίες, οι δύο νέες οθόνες συνδυάζουν πλήθος χαρακτηριστικών που εξοικονομούν χρόνο και βελτιώνουν την παραγωγικότητα για να απλοποιήσουν και να διευκολύνουν την εργασία.

 

Απλότητα και παραγωγικότητα

Οι Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB διαθέτουν ενσωματωμένο USB docking εξοπλισμένο με τεχνολογία DisplayLink που προσφέρει την ευκολία του universal port replication, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέουν γρήγορα και με ασφάλεια το notebook σε δίκτυα, να μεταφέρουν αρχεία, να παρακολουθούν βίντεο κ.λπ, χάρη σε ένα και μόνο USB καλώδιο με συνδέσμους τύπου C και A.

Όλα τα περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου, του ποντικιού, και του RJ-45 Ethernet καλωδίου, συνδέονται στη βάση, μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Επίσης, χάρη στο DisplayPort-out, πολλές οθόνες υψηλής ανάλυσης μπορούν να συνδεθούν μαζί με ένα μόνο καλώδιο. Τέλος, η τεχνολογία γρήγορης μεταφοράς δεδομένων USB 3.2 εξασφαλίζει τροφοδοσία και απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων.

 

Εντυπωσιακές εικόνες

Για τους επαγγελματίες που απαιτούν ευκρινείς, καθαρές εικόνες, οι οθόνες Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB είναι ιδανικές. Και οι δύο είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία IPS, η οποία, σε αντίθεση με τα TN panels, παρέχει συνεχώς πλούσια, ζωντανά χρώματα, ιδανικά για graphic designers, CAD μηχανικούς, φωτογράφους και video editors. Η τεχνολογία IPS επιτρέπει επίσης, εξαιρετικά ευρείες οπτικές γωνίες προβολής 178/178 μοιρών, που σημαίνει ότι η οθόνη μπορεί να προβληθεί από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και σε λειτουργία pivot 90 μοιρών, για μέγιστη ευκολία θέασης. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά γραφικά, η Philips 272B7QUBHEB διαθέτει CrystalClear Quad HD ανάλυση καθώς και τεχνολογία Ultra Wide-Color για εκπληκτική φωτεινότητα και εκθαμβωτικά, λαμπερά χρώματα.

 

Προστασία για τους χρήστες και το περιβάλλον

Τα μοντέλα περιλαμβάνουν μία σειρά από λειτουργίες για την προστασία των χρηστών και του περιβάλλοντος. Μία πρωτοποριακή, ασφαλής αναδυόμενη κάμερα Windows Hello με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου κρύβεται όταν δεν χρησιμοποιείται. Επίσης χάρη στην τεχνολογία LowBlue Mode τα μάτια του χρήστη προστατεύονται ενώ η εργονομική βάση SmartErgoBase, επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν την οθόνη τους στο ακριβές ύψος και τη γωνία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Τέλος, οι οθόνες αυτές ωφελούν και το περιβάλλον χάρη σε τεχνολογίες όπως η ενεργειακά αποδοτική λειτουργία PowerSensor, αλλά και το 85% ανακυκλωμένο πλαστικό, το PVC/BFR-free housing, χωρίς υδράργυρο ή μόλυβδο, και το 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας.

 

Οι οθόνες Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB είναι διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €359 και €539 αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

H Fujifilm εξαγοράζει τη Xerox

Giorgos Athanassiadis

Dell XPS: Ανανέωση στις 15 ίντσες

Kitriniaris

Σε θετικό έδαφος και το α’ τρίμηνο η Quest

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα