21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας της Demo με την Intersys

Για πέντε επιπλέον έτη ανανέωσε τη συνεργασία της η βιομηχανία φαρμάκων Demo με την Intersys, επίσημη αντιπρόσωπο των business imaging & professional print λύσεων της Canon.

 

Η ανανέωση επισφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2014 και ταυτόχρονα αποτυπώνει την εμπιστοσύνη της Demo στην Intersys για την υψηλού επιπέδου υλοποίηση και υποστήριξη της διαχείρισης των εκτυπώσεων, της οποίας η μείωση του κόστους ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την επέκταση των Managed Print Services της Ιntersys και του λογισμικού uniFLOW, στις κεντρικές υπηρεσίες και στα γραφεία-αποθήκες της Demo, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω βελτίωση του ελέγχου των εκτυπώσεων και τη μείωση του κόστους.

 

«Προ 5ετίας σχεδιάσαμε από κοινού με την Intersys την προσαρμοσμένη λύση διαχείρισης της παραγωγής εκτυπώσεων μας μεταπηδώντας στο MPS μοντέλο, βασισμένο στις απαιτήσεις μας. Αλλάζοντας τις πρακτικές εκτύπωσης καταφέραμε να ελέγξουμε και να μειώσουμε αισθητά το κόστος, και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα ενισχύοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των εγγράφων μας και διασφαλίζοντας την επίτευξη των εταιρικών μας στόχων. Καθώς οι δραστηριότητές μας επεκτείνονται διαρκώς, προχωρήσαμε σε ανανέωση της συνεργασίας μας για ακόμα 5 έτη, προσδοκώντας τα οφέλη να πολλαπλασιαστούν περαιτέρω διατηρώντας το αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό περιβάλλον εκτύπωσης που καταφέραμε να δημιουργήσουμε», ανέφερε η Procurement Manager της Demo, κα Βάσια Τσώνη.

Σχετικά άρθρα

Το ετήσιο συνέδριο της Microsoft Ελλάς έδειξε τον δρόμο στους συνεργάτες

Channel-Manager

ΕΜC: Ευκαιρίες και προκλήσεις για το κανάλι το 2015

Kitriniaris

Αγώνας δρόμου για τον κανονισμό GDPR. H IBM μας ενημερώνει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα