21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Ανακατατάξεις στην LG και ίδρυση εταιρείας B2B

Η LG Electronics ανακοίνωσε τον διορισμό νέων στελεχών που θα ηγηθούν της εταιρείας Mobile Communications Company και των τμημάτων Chief Technology Office και Global Marketing Center. Επίσης, ανακοινώθηκε η ίδρυση της νέας B2B εταιρείας, με σκοπό την επέκταση των επιτυχημένων εμπορικών της δραστηριοτήτων και την ενοποίηση των υφιστάμενων επαγγελματικών τμημάτων της LG Electronics.

 

Τα νέα στελέχη της εταιρείας

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Mobile Communications Company αναλαμβάνει ο Hwang Jeong-hwan, ενώ ο σημερινός πρόεδρος Juno Cho θα έχει νέο ρόλο στη μητρική εταιρεία της LG. Σημειώνουμε ότι ο κ. Hwang, έχει πολυετή εμπειρία στην έρευνα και την ανάπτυξη, ενώ συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη ενός από τα πρώτα smartphones της LG το 2009 ως επικεφαλής του εργαστηρίου πολυμέσων R&D του chief technology office.

 

Νέος CTO αναλαμβάνει ο επικεφαλής του Software Center της LG, Dr. Park Il-pyung. Πριν την ένταξή του στην LG, ο Dr. Park ήταν Chief Technology Officer στην Harman International και επικεφαλής του Intelligent Computing Lab στο Samsung Advanced Technology Institute. Ο Hang Chang-hee, Vice President του τμήματος Appliance Marketing Communications ανέλαβε να ηγηθεί της στρατηγικής μάρκετινγκ της LG σε παγκόσμιο επίπεδο ως επικεφαλής του Global Marketing Center, ενώ ο Brian Na, o μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια, αναλαμβάνει το ρόλο του προέδρου της LG για την Δυτική Ευρώπη.

 

Νέα B2B εταιρεία

Για να επεκτείνει την επιτυχία της στην αγορά των επαγγελματικών λύσεων, η LG ιδρύει την B2B Company. Η συγκεκριμένη εταιρεία θα αναλάβει την εμπορική επίβλεψη όλου του εύρους των B2B λύσεων και προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών λύσεων, του information display και των καθετοποιημένων λύσεων. Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας εταιρείας αναλαμβάνει ο Kwon Soon-hwang, ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής της LG Business Solutions και της LG Ινδίας.

 

Τέλος, η LG ανακοίνωσε τη δημιουργία του Convergence Business Development Center με στόχο τον εντοπισμό και το συντονισμό πρωτοβουλιών σε ολόκληρη την εταιρεία σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, τις λύσεις ΙοΤ και τη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών.

Σχετικά άρθρα

Βράβευση της Printec για επιχειρηματική αριστεία

Το νέο 24-port managed Gigabit PoE Switch της DrayTek είναι εδώ

Giorgos Athanassiadis

Πετυχημένη η παρουσίαση της Aifos στην MWC

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα