19/04/2024
Biztech

Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια με το νέο Bitdefender 2020

Η Bitdefender ανακοίνωσε την νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2020, αναβαθμίζοντας την προστασία και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Η νέα σειρά για το 2020 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία προστασία από τις πιο εξελιγμένες απειλές, καθώς και προστασία της ιδιωτικής ζωής από τους hackers.

Εκτός από την τεχνολογία που αναβαθμίζει την καταπολέμηση του ransomware, του παράνομου malware κρυπτογράφησης και άλλων on-line απειλών, το Bitdefender 2020 εισάγει νέες δυνατότητες απορρήτου που προστατεύουν τον χρήστη από ιστότοπους που παρακολουθούν την ηλεκτρονική του δραστηριότητα, αλλά και από εφαρμογές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση τη φωτογραφική μηχανή και το μικρόφωνο της συσκευής.

 

Το Bitdefender 2020, υποστηρίζει συσκευές Windows, Mac OSX, Android και iOS και διαθέτει πολλά νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα οι μηχανές ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού της Bitdefender μπλοκάρουν τις πιο πρόσφατες παραλλαγές των σύγχρονων απειλών, ενώ εμποδίζουν κάθε κακόβουλη σελίδα από τη στόχευση προσωπικών στοιχείων, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και την προστασία της οικογένειας και των παιδιών από τις διαδικτυακές απειλές.

 

 

Ενισχυμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες

Τα νέα Bitdefender 2020 διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων και νέων τεχνολογιών. Ανάμεσα σε αυτές είναι η περεταίρω ενίσχυση της άμυνας κατά του ransomware, ενώ οι τεχνολογίες συνεχούς παρακολούθησης, όπως η Advanced Threat Defense, αναβαθμίστηκαν για να προσδιορίσουν τη συμπεριφορά που αφορούν τα ransomware και μπλοκάρουν ακόμη και τις νέες και άγνωστες επιθέσεις, όχι μόνο ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο μόλυνσης και απώλειας δεδομένων, αλλά και εντοπίζοντας κακόβουλες συμπεριφορές.

 

Περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο www.bitdefender.gr.

Σχετικά άρθρα

Η Elpedison Energy επιλέγει Forthnet

Kitriniaris

Σημαντική διάκριση της Dataways στα «Cisco Partner Awards»

“Ψηλά” στην εταιρική υπευθυνότητα η Wind

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα