21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Ήρθε τo νέο Office 2016

“O τρόπος με τον οποίο λειτουργεί σήμερα ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά. Αυτός είναι και ο λόγος που η Microsoft έχει θέσει στο επίκεντρο της την αναθεώρηση της παραγωγικότητας και των επιχειρηματικών διαδικασιών για τον mobile-first, cloud-first κόσμο”. Με αυτά τα λόγια ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, υποδέχθηκε ή μάλλον ανακοίνωσε, την παγκόσμια κυκλοφορία του Office 2016, λίγο καιρό μετά την έλευση στην παγκόσμια και των Windows 10. Μάλιστα, ο συνδυασμός του νέου Office με τα Windows 10 αποτελεί σύμφωνα με τη Microsoft την πιο ολοκληρωμένη λύση παραγωγικότητας. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης νέες και βελτιωμένες Office 365 υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για να ενδυναμώσουν την ομαδική παραγωγικότητα.

 

Το Office 2016 προσφέρει νέες εκδόσεις των Office desktop εφαρμογών για Windows, συμπεριλαμβανομένων του Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio και Access. Οι χρήστες, αφού πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Office 365, έχουν πάντα τις πιο ενημερωμένες εφαρμογές που μπορούν να εγκαταστήσουν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, σε συνδυασμό με μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά από καταναλωτικές και επιχειρηματικές υπηρεσίες, όπως το OneDrive online storage, το Skype for Business, το Delve, το Yammer, καθώς επίσης και χαρακτηριστικά ασφάλειας για επιχειρήσεις.

 

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το co-authoring, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στο Word, στο PowerPoint και στην desktop έκδοση του OneNote, προσφέροντας τη δυνατότητα σε πολλαπλούς χρήστες να επεξεργάζονται το ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα βλέποντας τι γράφει ο άλλος όσο πληκτρολογεί.

 

Επίσης, το Skype in-app integration σε όλες τις εφαρμογές Office, επιτρέπει στους χρήστες που επεξεργάζονται κοινά έγγραφα να κάνουν απευθείας χρήση του Skype IM, κλήση φωνής ή βίντεο-κλήση μέσα από την ίδια εφαρμογή (Word, Excel κτλ) όσο και να προβάλουν την οθόνη τους με τους άλλους χρήστες.

 

Εξαιρετικά χρήσιμη είναι η λειτουργία Tell me η οποία βοηθά στην γρήγορη ανεύρεση του σωστό Office χαρακτηριστικού, ενώ η αναζήτηση με το Smart Lookup μεταφέρει πληροφορίες από το διαδίκτυο κατευθείαν μέσα στην εφαρμογή που δουλεύουμε χωρίς να χρειαστεί να βγούμε από αυτή.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Τα people analytics σημαντικός σύμμαχος στη λήψη εταιρικών αποφάσεων

Giorgos Athanassiadis

Το Tech Channel Partner 46 βάζει τέλος στο χάος των εκτυπώσεων

Kyocera Ecosys M3860idnf: Για απαιτητικά workflows

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα