17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Ήρθε η ανανεωμένη σειρά HP Neverstop Laser

Η HP ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του ανανεωμένου HP Neverstop Laser, του πρώτου toner tank στον κόσμο, ενώ η γκάμα επεκτείνεται με δύο καινούργια μοντέλα HP Neverstop Laser εξοπλισμένα με υποστήριξη δικτύου.

Το HP Neverstop Laser εισήχθη στην Ρωσία τον Μάιο του περασμένου έτους και έφερε επανάσταση στην αγορά της εκτύπωσης. Το portfolio της σειράς περιλαμβάνει εκτυπωτές και MFP με μια μοναδική μέθοδο αναπλήρωσης γραφίτη σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στο σύστημα συνεχούς παροχής γραφίτη (continuous toner supply system), η συσκευή παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων συνεχείς, οικονομικές και ποιοτικές εκτυπώσεις.

Επιπλέον, το HP Neverstop Laser έχει ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: ο αρχικός γραφίτης που περιέχεται στη συσκευασία διαρκεί για εκτύπωση 5.000 σελίδων και καθώς το kit αναπλήρωσης έχει σχεδιαστεί για 2.500 σελίδες ο εκτυπωτής επιτυγχάνει το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης στην κατηγορία του.

Ο εκτυπωτής δείχνει συνεχώς την κατάσταση παροχής γραφίτη: η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ειδικό αισθητήρα παρακολούθησης που κάνει διαθέσιμη την προσθήκη toner μετά την εκτύπωση των πρώτων 2.500 σελίδων. Με την τεχνολογία αυτή, αποφεύγεται η διαρροή toner κατά την αναπλήρωση καθώς η διαδικασία διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα.

«Η νέα τεχνολογία του HP Neverstop Laser σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον εκτυπωτή για αρκετούς μήνες χωρίς να χρειάζεται αλλαγή γραφίτη, ελαχιστοποιώντας σημαντικά το χρόνο διακοπής λειτουργίας,» δήλωσε ο Νίκος Χρηστάκης, MD Ελλάδας και Κύπρου. «Το HP Neverstop Laser είναι η κατάλληλη λύση για όσους εκτυπώνουν πολύ και εκτιμούν την αδιάλειπτη λειτουργία

Βασικά χαρακτηριστικά της ανανεωμένης γκάμας προϊόντων HP Neverstop Laser:

Συνδεδεμένα και mobile

  • Μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών σύνδεσης της συσκευής είναι μια θύρα USB, υποδοχή Wi-fi η RJ-45 σύνδεση δικτύου.
  • Εύκολη εκτύπωση και σάρωση, ασφαλής αποστολή fax και οργάνωση εγγράφων με τα Smart Tasks (Έξυπνες Εργασίες) με την δωρεάν εφαρμογή HP Smart που επιτρέπει την εν κινήσει πρόσβαση από οπουδήποτε (διατίθεται για τα μοντέλα HP Neverstop Laser 1000W και HP Neverstop Laser 1200W).

Ενεργειακή απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον

  • Η τεχνολογία χαμηλής εκπομπής και καθαρού αέρα της HP Neverstop Laser είναι πιστοποιημένη με Blue Angel και το Energy Star 3.0.
  • Κατασκευασμένο με περισσότερο από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό κατά βάρος ενώ το κιτ αναπλήρωσης γραφίτη είναι κατασκευασμένο από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό κατά βάρος.
  • Έως και 84% μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του από τους κοινούς εκτυπωτές laser λόγω του σύστημα συνεχούς παροχής γραφίτη  (CTSS – continuous toner tank system) και του ανακυκλωμένου περιεχομένου.

Βραβευμένο Design

Διεθνώς αναγνωρισμένο για το καινοτόμο design του από τα βραβεία  design iF  και Spark.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Η ανανεωμένη γκάμα της σειράς HP Neverstop Laser είναι ήδη διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο.

HP Neverstop Laser 1000n: € 279.

HP Neverstop Laser 1200n: € 329.

Σχετικά άρθρα

Intelli και Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα δημιουργούν την πλατφόρμα KYC by HDB

Giorgos Athanassiadis

Οι Ευρωπαίοι “μεταναστεύουν”. Στην Apple!

Channel-Manager

Το TCP 63 ερευνά την αγορά του MPS στην Ελλάδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα