16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ήρθαν τα νέα moto g7

Από τότε που η σειρά moto g επαναπροσδιόρισε την αγορά των smartphone το 2013, η Motorola παραμένει επικεντρωμένη στη δέσμευσή της να προσφέρει συσκευές με κορυφαία χαρακτηριστικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την αξιοπιστία και όλα αυτά στη σωστή τιμή.

Η νέα σειρά moto g7 περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις ανάλογα με το τι ζητά ο κάθε χρήστης από ένα κινητό με έμφαση την οθόνη, την κάμερα, τη διάρκεια μπαταρίας και την ταχύτητα επεξεργασίας.

 

moto g7 plus: Σταθερή ποιότητα εικόνας κάθε φορά

Σχεδιασμένο για να τραβά πάντα τις καλύτερες φωτογραφίες, το νέο moto g7 plus προσφέρει κορυφαία τεχνολογία κάμερας και καταπληκτικές επιδόσεις. Μικροί κραδασμοί ή κακές συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν το σύστημα διπλής κάμερας 16 MP με οπτική σταθεροποίηση. Επιπλέον, το νέο λογισμικό κάμερας και η τεχνολογία AI, με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Composition και το Auto-Smile capture σας βοηθούν να τραβάτε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας. Παράλληλα, χάρη στην ολοήμερης διάρκειας μπαταρία με φόρτιση TurboPower 27W για 12 ώρες ισχύος σε μόλις 15 λεπτά, δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως μείνετε χωρίς ισχύ, ενώ σε συνδυασμό με την πλατφόρμα Snapdragon 636, έχετε στα χέρια σας το ταχύτερο moto g έως τώρα. Τέλος, η νέα οθόνη u-design, 6,2″ Max Vision σας προσφέρει εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου με ανάλυση Full HD +, ενισχυμένη από κρυστάλλινα ηχεία stereo Dolby Audio.

 

 

moto g7: Αλληλεπιδράστε με τη φωτογραφία

Η δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο νέο moto g7. Βιντεο και εικόνες κυριολεκτικά ζωντανεύουν στην Full-HD 6,2 “Max Vision Full HD+ οθόνη του, ενώ το σύστημα διπλής κάμερας 12 MP είναι εξοπλισμένο με εφέ θόλωσης, Spot Color, Auto Smile Capture και Google Lens, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε όλη τη δημιουργικότητά σας και να αλληλεποδράσετε με τον κόσμο γύρω σας. Το moto g7 είναι γρήγορο κατά 50% από την προηγούμενη γενιά, διαθέτει τον Snapdragon 632 Mobile Platform, καθώς και φόρτιση TurboPower.

 

 

moto g7 power: Με τεράστια μπαταρία

Η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια moto g σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίσουν οι χρήστες στα smartphones: τη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Το moto g7 power διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε και να διασκεδάσετε για 60 ολόκληρες ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία ταχύτατης φόρτισης TurboPower, 6,2″ Max Vision HD+ οθόνη ενώ υποστηρίζεται από τον Snapdragon 632.

 

 

moto g7 play: Συμπαγής σχεδιασμός. Τεράστια απόδοση

Παρά το σχετικά μικρό του μέγεθος (εάν ένα κινητό 5,7 ιντσών μπορεί να θεωρηθεί μικρό) το moto g7 play κρύβει μέσα του τεράστιες επιδόσεις. Με το Snapdragon 632 Moblile Platform, το moto g7play είναι 60% πιο γρήγορο από την προηγούμενη γενιά, ενώ το compact μέγεθός του σε συνδυασμό με την οθόνη 5,7 “Max Vision HD + με λόγο πλευρών 19:9, σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες ψυχαγωγίας. Η 13 MP με PDAF και μηδενική καθυστέρηση κλείστρου εστιάζει σε δέκατα του δευτερολέπτου και δεν θα σας αφήσει να χάσετε στιγμή από ό,τι θέλετε να αποθανατίσετε.

 

 

Exclusive Moto Experiences

Η έβδομη γενιά της σειράς moto g έρχεται εξοπλισμένη με αποκλειστικές Moto Experiences που κάνουν τη χρήση του smartphone σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Το νέο επανασχεδιασμένο One Button Nav αντικαθιστά τα κουμπιά πλοήγησης με μία απλή γραμμή στην οθόνη.

Το Android 9,0 Pie σε συνδυασμό με όλες τις αγαπημένες εμπειρίες Moto όπως τα Quick Capture, Fast Flashlight και Attentive Display, η χρήση του smartphone γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ.

 

Διαθεσιμότητα και τιμές

Τα g7 family θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από 8 Απριλίου με τις ακόλουθες τιμές:

moto g7 play: € 159,99

moto g7 power: € 209,99

moto g7: € 259,99€

moto g7 plus: € 309,99

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτό κάλεσμα της Microsoft για AI στην εκπαίδευση

Giorgos Athanassiadis

Αλλαγή ηγεσίας στον GR.EC.A.

Kitriniaris

Προ των πυλών η απενεργοποίηση κλεμμένων κινητών τηλεφώνων

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα