16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ήρθαν οι νέοι προηγμένοι PowerEdge servers της Dell EMC

Η Dell EMC ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση της 14ης γενιάς PowerEdge servers, η οποία αποτελεί το θεμέλιο του μοντέρνου data center.

Η νέοι servers, διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, απλοποιημένο σύστημα διαχείρισης, παρέχοντας μια ασφαλή και βελτιστοποιημένη πλατφόρμα, για κάθε εφαρμογή.

 

Η κλιμακούμενη αρχιτεκτονική για επιχειρήσεις των Dell EMC PowerEdge servers βοηθά τους πελάτες να εναρμονίσουν την αποδοτικότητά τους με τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες, χάρη στην προηγμένη απόδοση, τόσο για παραδοσιακές, όσο και για virtualized αλλά και cloud-native εφαρμογές σχεδιασμένες για τους νέους επεξεργαστές Intel Xeon Scalable, στο πλαίσιο ενός software-defined data center.

Το νέο χαρτοφυλάκιο Dell EMC PowerEdge servers, το οποίο είναι ειδικά βελτιστοποιημένο για αποθηκευτικά μέσα τεχνολογίας non-volatile memory express (NVMe), βοηθά τους πελάτες να επιταχύνουν τις εγκαταστάσεις μονάδων (stacks) αποθηκευτικών μέσων software-defined και υποδομών hyper-converged.

 

Η έξυπνη αυτοματοποίηση των Dell EMC PowerEdge servers επιτρέπει στα στελέχη ΙΤ να εστιάσουν σε mission-critical εργασίες για τις επιχειρησιακές ανάγκες, οι οποίες προσδίδουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και στην επιχείρηση. Ειδικότερα, η νέα ακόμη ισχυρότερη κονσόλα διαχείρισης το OpenManage Enterprise με το ισχυρό RESTful API παρέχει εργαλεία για αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις, ενημερώσεις, παρακολούθηση και συντήρηση.

 

Προηγμένη ενσωματωμένη ασφάλεια

 

Η Dell EMC πιστεύει ότι η ενσωματωμένη ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τις υπολογιστικές εφαρμογές και δεν θα πρέπει να απαιτεί επιπλέον έξοδα αδειοδότησης. Η Dell EMC πρώτη εισήγαγε την έννοια του root of trust (βάση ασφάλειας) για τους PowerEdge servers κατά τις δύο τελευταίες γενιές. Αυτή η αρχιτεκτονική, η οποία είναι ανθεκτική στις κυβερνοεπιθέσεις, επιτρέπει στους πελάτες να προασπίσουν, να εντοπίσουν, να επαναφέρουν και να αποσύρουν PowerEdge servers χάρη σε ασφαλή εκκίνηση με κρυπτογράφηση η οποία διασφαλίζει τους servers σε όλο το φάσμα (end-to-end) και προάγει εν γένει την ασφάλεια του data center.

Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως, silicon-based root of trust, προστασία Intel Boot Guard, εγκεκριμένο firmware και αυτόματη επαναφορά BIOS, καθώς και το νέο σύστημα OpenManage Enterprise, ως μια virtual κονσόλα, η οποία παρέχει προηγμένη ασφάλεια στους servers, και παράλληλα προσδίδει μεγαλύτερη επιχειρησιακή ευελιξία στους πελάτες.

 

Ακόμα, η αποκλειστική δυνατότητα κλειδώματος του συστήματος των PowerEdge servers διασφαλίζει κάθε σύνθεση συστήματος από κακόβουλες ή ακούσιες μεταβολές, ενώ ειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με κάθε επιχειρούμενη μεταβολή στο σύστημα.

Τέλος, η 14ης γενιάς PowerEdge servers υποστηρίζει ασφαλή και γρήγορη διαγραφή δεδομένων από τα αποθηκευτικά μέσα, καθώς και κάθε άλλου τύπου ενσωματωμένης non-volatile μνήμης.

 

 

Με την ισχύ των επεξεργαστών Intel Xeon Scalable

Σε συνεργασία με την Intel, η Dell EMC φέρνει τους επεξεργαστές Intel Xeon Scalable στη 14η γενιά των Dell EMC PowerEdge servers. Αξιοποιώντας τους κατά 27 περισσότερους υπολογιστικούς πυρήνες, και την κατά 50 τοις εκατό μεγαλύτερη διαμεταγωγή μνήμης, οι πελάτες που διαθέτουν τους 14ης γενιάς Dell EMC PowerEdge servers είναι σε θέση να επιταχύνουν την απόδοση των ζωτικής σημασίας εφαρμογών τους.

 

Η πιο προηγμένη σειρά PowerEdge servers της Dell EMC περιλαμβάνει συστήματα σε μορφή rack και blade.

Σχετικά άρθρα

HP: Η σημασία του Additive Manufacturing στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Giorgos Athanassiadis

Veritas Backup Exec 20.5: Ένα backup, για όλα τα δεδομένα σας

Με ένα διάφανο laptop και “Τεχνητή Νοημοσύνη για όλους” η Lenovo στην MWC Barcelona 2024

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα