17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Έρχεται το «Black Box Audio Video Show»

Σε ειδική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, η διεύθυνση του Black Box Audio Video Show, παρουσίασε την έκθεση ήχου και εικόνας που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο InterContinental, στις 21 και 22 Μαρτίου 2020.

Η έκθεση που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως μια διοργάνωση θεσμός συστήνοντας εκ νέου τα συστήματα ήχου και εικόνας υψηλών επιδόσεων σε ένα ευρύτερο κοινό. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Black Box Audio Video Show οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν αίθουσες από 24 έως 135 τετραγωνικά μέτρα για να ακούσουν, να δουν και να γνωρίσουν σημαντικές Hi-End εταιρείες ήχου, Hi Fi ηχοσυστήματα, τηλεοράσεις 8Κ, βιντεοπροβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ακουστικά, βινύλια και gadgets με πολλές παράλληλες δράσεις, happenings και μουσικά δρώμενα.

 

Το brand name Βlack Box περιγράφει έναν χώρο έντασης, πρωτοπορίας και συγκινήσεων και μέσω του Black Box Audio Video Show υπόσχεται μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ο ήχος κατακλύζει το κοινό και οι εικόνες το μαγνητίζουν. Η καινοτόμα αυτή έκθεση καλεί τους εκθέτες και τους επισκέπτες να δημιουργήσουν από κοινού μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας.

 

Μήτσος Ιωάννης, εμπορικός διευθυντής, Μπαφαλούκας Θοδωρής, ιδρυτής του Black Box Audio Video Show

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά τη σημαντική υποχώρηση που είχε υποστεί η αγορά των μαύρων ηλεκτρικών συσκευών τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που είχαν ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της ιδιωτικής κατανάλωσης και τη στροφή των καταναλωτών σε αγορές ειδών πρώτης ανάγκης, τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την ανάκαμψη της συγκεκριμένης αγοράς, κάνοντας επιτακτική τη «γέννηση» μιας έκθεσης με αντικείμενο τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις στον ήχο και στην εικόνα, όπως το Black Box Audio Video Show.

 

Γενική είσοδος € 5. Περισσότερες πληροφορίες στο www.blackboxshow.gr.

Σχετικά άρθρα

Η D-Link λανσάρει τη σειρά 10 Gigabit Stackable Managed Switches

Giorgos Athanassiadis

Windows 10: Ζήτημα εθνικής ασφάλειας

Channel-Manager

Optimized Print Services στην ISOMAT από την Konica Minolta

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα