21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Έξυπνο λογισμικό για τους βιντεοπροβολείς της Epson

Με στόχο να καταστήσει τους βιντεοπροβολείς που προορίζονται για εκπαιδευτική χρήση ακόμα πιο  λειτουργικούς, η Epson ανακοίνωσε την «ενίσχυσή» τους με το συνεργατικό εκπαιδευτικό λογισμικό Smart Notebook, της Smart Technologies.

 

Η νέα συμφωνία στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα σχέση λογισμικού μεταξύ των δύο εταιρειών, που επέτρεψε στην Epson να διαθέτει το λογισμικό Smart Notebook μαζί με τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς σε ορισμένες παγκόσμιες αγορές από το 2013. Τώρα η Epson θα προσφέρει το λογισμικό SMART Notebook, περιλαμβάνοντας μια εγγραφή Smart Notebook Advantage για τον πρώτο χρόνο, με τους διαδραστικούς βιντεοπροβολείς της, στη βασική έκδοση, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εγγραφή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν αναβάθμιση σε όλες τις νέες εκδόσεις του λογισμικού Notebook στη διάρκεια του πρώτου χρόνου, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη και κορυφαία χαρακτηριστικά του Notebook.

 

Οι διαδραστικοί βιντεοπροβολείς της Epson με τα δικαιώματα χρήσης λογισμικού Smart Notebook θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τον Απρίλιο 2016.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

EliteBook 1030: Η νέα πρόταση της HP

Channel-Manager

Νέα εθελουσία στην Cosmote

dmallas

Ηλεκτρονική τιμολόγηση στο δημόσιο με το B2G Einvoicing από την Impact

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα