22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ένα ακόμη συμβόλαιο για το SAP BusinessOne/InsuranceOne

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, η  Karavias Underwriting AE (Coverholding at Lloyd’s) προχώρησε σε συνεργασία με την Alexander Moore (SAP Golden Partner), εξελίσσοντας περαιτέρω το λογισμικό SAP BusinessOne/InsuranceOne για την αναβάθμιση των διαδικασιών εξυπηρέτησης του δικτύου συνεργατών της.

 

Στρατηγικός στόχος της Karavias Underwriting, εταιρείας παροχής υπηρεσιών στον τομέα των ασφαλίσεων και του risk management, είναι η ενσωμάτωση της καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό, η αναδιοργάνωση και αναβάθμιση των διαδικασιών εξυπηρέτησης μέσω του SAP BusinessOne/InsuranceOne περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τη δημιουργία αυτοματισμών CRM σε διάφορα στάδια του κύκλου πώλησης, τη δημιουργία βάσης δεδομένων ανάλυσης (Data Analytics) από όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και Web Services Integration από την πλειοψηφία των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών.

 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης, η Karavias Underwriting Agency, θα έχει μεταβεί σε ένα νέο, customer focused και data driven επιχειρησιακό μοντέλο.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Metric Global Network: Νέες υπηρεσίες business continuity

Giorgos Athanassiadis

Google: Quickoffice για iPhone και Android συσκευές

Kitriniaris

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ψηφιακό Microsoft Partner Summit

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα