13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Άνοιξε τις πύλες της η IFA 2018

Η πιο σημαντική έκθεση προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο άνοιξε τις πύλες της στις 31 Αυγούστου στο Βερολίνο. Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η περσινή έκθεση έθεσε νέα πρότυπα με 1.805 εκθέτες να καλύπτουν 159.000 τετραγωνικά μέτρα, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της IFA ως κορυφαίας έκθεσης για την παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας. Η IFA 2018 θα φιλοξενήσει περισσότερες καινοτομίες και παρουσιάσεις προϊόντων από οποιοδήποτε άλλη προηγούμενη παγκόσμια έκθεση.

 

IFA: Ένας επιταχυντής καινοτομίας

Τα τελευταία χρόνια, η IFA παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα προϊόντα και καινοτομίες στην καρδιά της πιο σημαντικής αγοράς της Ευρώπης. Προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα της διεθνούς αγοράς και προσελκύει διεθνείς επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες. Η IFA είναι ο βασικός τόπος συνάντησης για σημαντικούς παίκτες στο χώρο της λιανικής, αγοραστές και ειδικούς της βιομηχανίας τεχνολογίας και των μέσων ενημέρωσης.

 

Φέτος, στο πλαίσιο της IFA 2018 θα πραγματοποιηθεί η IFA Global Markets, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B. Η IFA Global Markets απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταλαμβάνει εκθεσιακό χώρο 20.000 τετραγωνικών μέτρων.

Παράλληλα, στην φετινή IFA παρουσιάζεται η εκδήλωση IFA NEXT. Η επιτυχημένη ιδέα αυτού του κόμβου καινοτομίας θα φιλοξενηθεί ξανά στο Αίθουσα 26, αλλά η έννοια και ο χώρος θα επεκταθούν σημαντικά φέτος. Μαζί νεοσύστατες επιχειρήσεις, ερευνητικά εργαστήρια, πανεπιστήμια και διεθνείς εταιρείες, εισάγουν τις ιδέες, τα προϊόντα και τις λύσεις του αύριο στον τομέα καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών. Οι κεντρικές ομιλίες, το IFA + Summit και τα παράλληλα συνέδρια της IFA πραγματοποιούνται επίσης στην Αίθουσα 26.

 

 

Shift Automotive

Το Shift Automotive είναι το νέο εξαμηνιαίο συνέδριο για το μέλλον της αυτοκίνησης. Το συνέδριο φιλοξενείται στην Αίθουσα 26, και διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι νέες τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας μεταβάλλουν την κινητικότητα και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια συνεργασία της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, της Palexpo, της IFA και της Messe Berlin. Το Shift Automotive θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2018 – παράλληλα με την IFA 2018 στο Βερολίνο.

Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για την Retail Link

Kitriniaris

Η Lenovo ανακοίνωσε δυο νέας γενιάς Tab P11 και το πρώτο Chromebook 16 ιντσών

Το eTime της Qualisys στο Ρέθυμνο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα