16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Άνοιγμα της Intrasoft στην Αυστραλία

Το πρώτο της έργο επί αυστραλιανού εδάφους ανέλαβε Intrasoft International, καθώς κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει επιλέχθηκε για να υλοποιήσει έργο εγκατάστασης ηλεκτρονικής πλατφόρμας συλλογής εσόδων και πληρωμών δικαιωμάτων. Η σύμβαση αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου μετασχηματισμού τριετούς διάρκειας και συνολικού κόστους AUD($) 30 εκατ., με στόχο να προσφέρει καλύτερες, ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες στους φορολογούμενους και σε αυτούς που λαμβάνουν παραχωρήσεις.    Η πλατφόρμα, η οποία βασίζεται στη λύση διαχείρισης δημοσίων εσόδων της Oracle, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την αυστραλιανή εταιρία, DB Results (επικεφαλής της κοινοπραξίας).

 

Η εφαρμογή του συστήματος αυτού θα υποστηρίξει το ευρύτερο σχέδιο μετασχηματισμού του Australian Capital Territory Revenue Office, συμβάλλοντας στην επίτευξη της κυβερνητικής στρατηγικής προτεραιότητας για οικονομική ανάπτυξη και διαφοροποίηση αλλά και την προσφορά υπηρεσίων μίας στάσης για τους πολίτες.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι τo Australian Capital Territory Revenue Office συγκεντρώνει πάνω AUD ($) 1.2 δις σε φόρους και εισφορές κάθε χρόνο για να στηρίξει τη χρηματοδότηση ζωτικών δημόσιων υπηρεσιών, όπως υγεία, εκπαίδευση, δημόσιες συγκοινωνίες κ. ά. Ο φορέας αυτός διαχειρίζεται επίσης πάνω από $ 50 εκατ. σε αξία επιστροφές και επιδοτήσεις υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, μετακίνησης και αγοράς οπτικών κάθε χρόνο για συνταξιούχους, χαμηλόμισθους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

Ψηφιακή αναβάθμιση από την Epsilon SingularLogic στα “Κρέατα Αττικής”

Giorgos Athanassiadis

Trend Micro Cloud One & Vision One – Προηγμένες λύσεις ασφάλειας από την GCC Hellas

Giorgos Athanassiadis

Διεθνείς διακρίσεις ελληνικών επιχειρήσεων στο CX

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα