“Φρεσκα” consumer laptops με τη σφραγιδα της Lenovo

Με εφαλτήριο το Tech World οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα, 28 Μαϊου, στο Πεκίνο, η κινεζική εταιρεία άδραξε την ευκαιρία να παρουσιάσει τρία νέα consumer laptops ανανεώνοντας τη γκάμα της. Πρόκειται για τα Lenovo Z41, Lenovo Z51 και ideapad 100, τα οποία και άνοιξαν την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Lenovo.

 

Τα νέα laptops Lenovo Z41, 14 ιντσών και Lenovo Z51, 15 ιντσών, καλύπτουν τόσο τη διασκέδαση στο σπίτι, όσο και τις ανάγκες για ισχυρό workstation. Περιλαμβάνοντας μια οθόνη FHD, προαιρετικά γραφικά AMD και τεχνολογία Dolby DS 1.0 Home Theateρ Surround Sound, αποτελούν ιδανικές λύσεις για video streaming, downloading μουσικής και παιχνίδια. Τα Επιπλέο, τα νέα laptops είναι εξοπλισμένα με τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Intel Core i7.

 

Το Z51 περιλαμβάνει επίσης προαιρετική Intel RealSense 3D κάμερα που δίνει τρισδιάστατη εμφάνιση στις εικόνες. Έχοντας χρώματα 1080p και αισθητήρα βάθους, η 3D κάμερα επιτρέπει στο νέο Lenovo Z51 να αντιλαμβάνεται το βάθος όπως το ανθρώπινο μάτι. Οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν 3D αντικείμενα και να τα εκτυπώνουν με τον ίδιο τρόπο, να παίζουν παιχνίδια 3D ή να ελέγχουν το laptop με χειρονομίες.

 

Από την άλλη το ideapad 100, απευθύνεται στους ολιγαρκείς καταναλωτές που χρειάζονται μόνο τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως το σερφάρισμα στο Internet, τη δημιουργία περιεχομένου και τη διαχείριση λιστών. Το νέο laptop περιέχει επεξεργαστή Intel BayTrail-M N3540, μνήμη έως 500 GB HDD και ολοκληρωμένα Intel Graphics που χαρίζουν στους χρήστες έναν γρήγορο επεξεργαστή, επαρκή χωρητικότητα και solid display. Το νέο ideapad 100 λειτουργεί έως και 4 ώρες χωρίς φόρτιση έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν, να σερφάρουν στο διαδίκτυο, να βλέπουν βίντεο χωρίς την ανησυχία της επαρκούς αυτονομίας. Ξεκινώντας από τα $249, το νέο ideapad 100 στοχεύει στους καταναλωτές κάθε budget.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη