16.8 C
Athens
18/04/2021
Biztech

Το TCP 91 εκτυπώνει σε large format και ανεβαίνει στο myDATA

Δύο τα μεγάλα Αφιερώματα στο τεύχος Οκτωβρίου. Στο «Focus On» του μήνα αναλύουμε την αγορά του large format printing, η οποία παρά την επέλαση του digital συνεχίζει και αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς. Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε ένα «Αφιέρωμα» στα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA και πώς αντιμετωπίζουν τη νέα κατάσταση οι πάροχοι λύσεων ERP, οι κατασκευαστές business software, αλλά και οι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης.


FOCUS ON

Large Format Printing
Παρά την επέλαση του digital, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στις οποίες η εκτύπωση είναι – και θα είναι – απαραίτητη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα προφανή, όπως η διαφήμιση, η συσκευασία ή ο κατασκευαστικός κλάδος. Υπάρχουν κι άλλοι πολύ σημαντικοί κλάδοι όπως η ναυτιλία, οι εκθεσιακοί χώροι, οι γραφικές τέχνες και άλλοι.
Οι εκτυπωτές Large Format δεν αγοράζονται όπως συνήθως. Δεν πρόκειται για αγορά, αλλά για επένδυση από την οποία εξαρτάται η ανάπτυξη της επιχείρησης. Επομένως, η άριστη γνώση της αγοράς, η κατανόηση των αναγκών του πελάτη και φυσικά η εγκατάσταση και η ρύθμιση της συσκευής, αλλά και η συντήρηση είναι παράγοντες που θα κάνουν τη διαφορά.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

myDATA – Ηλεκτρονικά Βιβλία
Ξεκίνησε πιλοτικά η πλατφόρμα myDATA προκειμένου επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες των «ηλεκτρονικών βιβλίων» τα οποία θα γίνουν υποχρεωτικά για όλους το 2021. Ο κλάδος του επιχειρηματικού λογισμικού (κατασκευαστές, πάροχοι, κανάλι) έχει τώρα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης. Τα ERPs της αγοράς έχουν διασυνδεθεί ή βρίσκονται σε φάση διασύνδεσης με το myDATA, υπηρεσίες-μεσάζοντες αναλαμβάνουν τη διαβίβαση, ενώ στο «παιχνίδι» βρίσκονται και οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης οι οποίες έρχονται να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Lenovo Imagine 2020
Στο φετινό Imagine, η Lenovo Hellas μας κάλεσε να φανταστούμε πώς θα είναι το κοντινό μέλλον της καθημερινότητάς μας με τη βοήθεια των καινοτόμων συσκευών και τεχνολογιών της εταιρείας.  Φέτος, η εκδήλωση είχε περισσότερη φαντασία διότι πραγματοποιήθηκε και αυτή, όπως και τόσες άλλες, εικονικά.

ΝΕΑ & ΤΑΣΕΙΣ

Η Ελλάδα κόμβος data center
Σημαντικές ήταν εξελίξεις στο χώρο των data center τον μήνα που πέρασε. Από τη μία η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει data center στη χώρα μας και από την άλλη, ξεκίνησε η λειτουργία του SEECIX powered by DE-CIX, που βρίσκεται στο neutral world-class data center campus της Lamda Hellix στην Αθήνα.

REVIEWS

DrayTek Vigor2927 Series: Το business continuity ξεκινά από το router
VT9605: Ή λύση στην καθημερινή επικοινωνία


Στο τεύχος 91 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Τα Android tablets θα ξεπεράσουν το iPad σε πωλήσεις το 2013

dmallas

Creative Technology: Δυναμική επιστροφή στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

Το Google Street View πάτησε…ρόδα στην Ελλάδα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα