15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Το TCP 87 εκτυπώνει επαγγελματικά από το σπίτι

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων. Από τη μια στιγμή στην άλλη, οι εργαζόμενοι βρέθηκαν να εργάζονται από το σπίτι τους, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο εκτυπωτής, ο οποίος κλήθηκε να παίξει πολλαπλό ρόλο καλύπτοντας τις ανάγκες της εργασίας, αλλά και της οικογένειας.


FOCUS ON

SOHO Printers: Ποιοτικές εκτυπώσεις από το σπίτι

Η εξ αποστάσεως εργασία και τα ηλεκτρονικά μαθήματα δεν καλύπτονται από έναν τυπικό οικιακό εκτυπωτή, αλλά απαιτούν μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη για περιβάλλον SOHO. Σαρώσεις, εκτυπώσεις διπλής όψης, mobile printing, αποστολή αρχείων απευθείας από τον εκτυπωτή βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη μιας τυπικής Ελληνικής οικογένειας τα μεγάλα μέλη της οποίας εργάζονται από το σπίτι και τα μικρότερα παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω τηλεδιασκέψεων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

realme: Στο top 5 πωλήσεων smartphones στην Ελλάδα το 2020
Η realme αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands παγκοσμίως. Η ελληνική αγορά παίζει κομβικό ρόλο για την εταιρεία, όπως μας εξηγεί στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Jason Guo, director ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Being integrated» με διαφάνεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη
Η Huawei βρίσκεται συχνά στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής επικαιρότητας, και το Tech Channel Partner μίλησε με τον επικεφαλής της εταιρείας για το κανάλι, Παναγιώτη Αθανασόπουλο, προκειμένου να δούμε τις προτεραιότητες της εταιρείας στη χώρα μας αλλά και τις δυνατότητες που ανοίγονται για το δίκτυο των συνεργατών της.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Quocirca: Η επίδραση του COVID-19 στη βιομηχανία του printing
Με την πανδημία που ενδεχομένως να σηματοδοτεί μια ταχύτερη μετατόπιση από το χαρτί στις ψηφιακές διαδικασίες οι κατασκευαστές και το κανάλι των συνεργατών αναγνωρίζουν την ανάγκη να επιταχυνθεί η μετάβασή τους στις υπηρεσίες cloud, digital workflow και collaboration.

REVIEW

KYOCERA TASKAlfa 508ci: Επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς
Το TASKalfa 508ci είναι ένα πανίσχυρο Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις.

Στο τεύχος 87 του Tech Channel Partner μπορείτε ακόμα να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα από τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ή κατεβάστε το νέο τεύχος παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Η Schneider Electric παρουσίασε το APC Smart-UPS Ultra

Giorgos Athanassiadis

MGS-6320-8T2X: Ισχυρό, ασφαλές managed switch που φτάνει παντού!

Giorgos Athanassiadis

Η Epson σας επιστρέφει χρήματα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα