Το Soft1 Cloud ERP στην Κλιματεχνικη

Τη λύση Cloud ERP της SoftOne επέλεξε για την κάλυψη των αυξημένων μηχανογραφικών της απαιτήσεων η εταιρεία Κλιματεχνική, η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία επώνυμων ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ειδών υγιεινής.

 

Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP επιτυγχάνει την ενιαία εμπορική και οικονομική διαχείριση, καθώς και τη διαχείριση παραγωγής της εταιρείας, επιτρέποντας στη διοίκηση και τα στελέχη της να έχουν άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται, από όπου κι εάν βρίσκονται. Παράλληλα, διευκολύνει τη real-time διασύνδεση της εταιρείας με τα κέντρα διακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και συνεργαζόμενες εταιρείες logistics και εξωτερικούς συνεργάτες, διασφαλίζοντας την ταχεία παράδοση των προϊόντων της και την άρτια λειτουργία του after sales service.

 

Διαθέσιμο με τη μορφή μίας συνδρομητικής υπηρεσίας SaaS, το Soft1 Cloud ERP μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της Κλιματεχνικής, απελευθερώνοντας το τμήμα ΙΤ από υψηλές επενδύσεις hardware και software, καθώς και εξαιρετικά χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης.

Λειτουργώντας σε ένα σύγχρονο, αυτοματοποιημένο περιβάλλον, το Soft1 Cloud ERP υποστηρίζει αποτελεσματικά πλήθος απαιτητικών καθημερινών εργασιών όπως η καταχώρηση, ο έλεγχος και η εκτέλεση παραγγελιών, η διαχείριση αγορών και αποθηκευτικών χώρων, η κοστολόγηση παραγωγής, ο πιστωτικός έλεγχος πελατών κα.

 

Και enterprise mobility

 

Η λύση ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες enterprise mobility, βοηθώντας τους ανθρώπους των πωλήσεων να προγραμματίζουν καλύτερα τις επισκέψεις τους και να βελτιστοποιούν τη δρομολόγηση, απεικονίζοντας τους πελάτες τους σε χάρτη μέσω Google Μaps). Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα στους πωλητές να ελέγχουν τα διαθέσιμα αποθέματα προϊόντων -κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης- μέσα από τη φορητή τους συσκευή, προχωρώντας ταχύτερα σε τεκμηριωμένες προτάσεις αναπαραγγελιών πελατών.