Το Prisma Win ταξιδευει στη Χιο

Το Mr. Jo, ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια υψηλής αισθητικής στη Χίο, εμπιστεύτηκε την εφαρμογή Prisma Win Restaurant-café της Megasoft για την καλύτερη οργάνωση των καθημερινών του λειτουργιών και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών. Τραπέζια, παραγγελίες, ταμείο, αποθήκη, αναλώσεις, παραλαβές, βάρδιες… όλα ελέγχονται και διαχειρίζονται μέσα από την εφαρμογή με ευκολία και απλότητα, ενώ στη διάθεση του επιχειρηματία είναι ένας μεγάλος αριθμός εκτυπώσεων και αναφορών που προσφέρουν πλούσια πληροφόρηση για κάθε τομέα του εστιατορίου σε πραγματικό χρόνο.

Για την ασύρματη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια επιλέχθηκε η εφαρμογή Prisma Win Mobile που διευκολύνει τη δουλειά των σερβιτόρων, αφού αποστέλλει την παραγγελία στην κουζίνα γρήγορα χωρίς περιττές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα ικανοποιεί την ανάγκη του πελάτη για ταχύτητα στο σερβίρισμα των πιάτων.

Το έργο υλοποίησε η εταιρεία πληροφορικής Maxitech – Δρόσης Ευθύμιος, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasοft στη Χίο.

 

Το εστιατόριο Mr. Jo συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές των κατοίκων, παντρεύοντας το ελληνικό στοιχείο με τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα, σερβίροντας μοναδικά εμπνευσμένα πιάτα από τον Λίβανο, την Ινδία, το Μεξικό και τη Μεσόγειο μέσα από μια πανδαισία αρωμάτων και χρωμάτων.