Το παγκοσμιο συνεδριο συνεργατων της Microsoft γινεται «Inspire»

Από 9 έως 13 Ιουλίου στο Walter E. Washington Convention Center στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών, το οποίο ήταν γνωστό ως Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC). Λέμε «ήταν», διότι από φέτος το συνέδριο αλλάζει όνομα και γίνεται Microsoft Inspire.

 

Στόχος του συνεδρίου, το οποίο κάθε χρόνο συγκεντρώνει περισσότερους από 16.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, είναι να προσφέρει την δυνατότητα σε συνεργάτες και εργαζόμενους της εταιρείας, καθώς και σε IT experts, να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και τη στρατηγική της Microsoft, ενώ παράλληλα να εκμεταλλευτούν μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας.

 

Επίσης, κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Microsoft παρουσιάζει τα Microsoft Partner of the Year Awards, μέσα από τα οποία βραβεύει συνεργάτες της που έχουν προσφέρει υποδειγματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της Microsoft. Πέρυσι αναδείχθηκαν τρεις συνεργάτες της Microsoft από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα.