Το μελλον των inkjet βρισκεται στις επιχειρησεις

Η αγορά των inkjet βαθμιαία περνά από τον παραδοσιακό consumer προσανατολισμό της στο κομμάτι των επιχειρήσεων καθώς οι οργανισμοί αναζητούν μια εναλλακτική σε σύγκριση με τους laser εκτυπωτές. Ευσεβής πόθος; Κάθε άλλο σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της IDC, βασισμένη σε στοιχεία από την περιοχή της CEMA (Central Europe & Middle East & Africa).

 

Η IDC υποστηρίζει ότι όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές inkjet έχουν ήδη κάνει σημαντικά βήματα για να στρέψουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους και την επιχειρηματική στρατηγική τους μακριά από την παραδοσιακή εξάρτηση από τους οικιακούς καταναλωτές προς τους εταιρικούς πελάτες, με έμφαση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

 

Πλέον τα επιχειρηματικά μοντέλα inkjet παρουσιάζονται ευθέως ανταγωνιστικά με τις entry-level συσκευές, κυρίως μάλιστα με τα έγχρωμα μοντέλα laser. Σαν αποτέλεσμα ένας αυξανόμενος αριθμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήδη επιλέγουν μια συσκευή business inkjet αντί για μια συσκευή laser, γεγονός που οφείλεται στο ελκυστικό κόστος ανά σελίδα και τις σαφώς βελτιωμένες ταχύτητες εκτύπωσης. Επιπλέον, η ευρεία υιοθέτηση των υπηρεσιών MPS ενισχύει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις inkjet εκτυπωτών στις ΜΜΕ, σύμφωνα με την IDC.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη