11.5 C
Athens
26/02/2021
Biztech

Τα πλαστά δοχεία αναλωσίμων απειλούν εσάς και την επιχείρησή σας

Αν και σε πρώτο επίπεδο τα πλαστά αναλώσιμα ακούγονται σαν την κατάλληλη βραχυπρόθεσμη επιλογή για τις εκτυπωτικές συσκευές και τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και τα αδιαμφησβήτητα στοιχεία αποδεικνύουν πως τα προβλήματα που συνεπάγεται η κίνηση αυτή δεν είναι αμελητέα.

 

Καταρχάς, η χρήση πλαστών αναλωσίμων θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στις ΙΤ υποδομές σας. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο προφανές γεγονός πως δεν θα έχετε ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά στο ότι οι ίδιες οι συσκευές θα αντιμετωπίσουν προβλήματα δυσλειτουργίας και ο χρόνος ζωής τους θα μειωθεί σημαντικά, κάτι που θα επιδράσει αρνητικά στην κερδοφορία της επιχείρησης. Tο Photizo Group διαπίστωσε πως όσοι πελάτες χρησιμοποίησαν δοχεία γραφίτη που δεν είναι HP, το 43% αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα εκτύπωσης.

 

Κατά δεύτερον, θα κινδυνεύσει η καλή φήμη της εταιρείας σας, καθώς πρέπει να έχετε πάντα κατά νου πως τα πλαστά αναλώσιμα είναι παράνομα, με αποτελέσματα ιδιαίτερα αρνητικά σε βάθος χρόνου. Ταυτόχρονα θα υποβαθμιστεί ο χώρος της εργασίας και, τέλος, το ίδιο το περιβάλλον, αφού τα αναγομωμένα και ανακατασκευασμένα μελάνια και δοχεία γραφίτη δεν είναι ανακυκλωμένα. Σε αντίθεση, η HP έχει αναπτύξει το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιστροφής και ανακύκλωσης HP Planet Partners, το οποίο επιτρέπει απλή και βολική ανακύκλωση των αναλώσιμων, βοηθώντας σας να ελαττώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

 

Αξία και αξιοπιστία

Ενώ τα πλαστά δοχεία μειώνουν την παραγωγικότητα και αυξάνουν τη δαπάνη εκτύπωσης λόγων χαμηλών ποιοτικά αποτελεσμάτων, τα γνήσια αναλώσιμα εγγυώνται υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία με χαμηλό συνολικό κόστος εκτύπωσης.

 

Εξαιρετική ποιότητα

Τα πλαστά αναλώσιμα δεν προσφέρουν καμία εξασφάλιση ποιότητας, σε αντίθεση με τα γνήσια, τα οποία έχουν πίσω τους 20 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

 

Εγγυημένες επιδόσεις

Τα πρωτότυπα αναλώσιμα έχουν εγγυημένες επιδόσεις, χωρίς προβλήματα διαρροών, δεδομένου πως η HP εγγυάται εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα, κάτι που επουδενί δεν ισχύει για τα πλαστά.

 

Υποστήριξη και εγγύηση HP

Σε αντίθεση με τα πλαστά αναλώσιμα που δεν προσφέρουν καμία εγγύηση και υποστήριξη μετά την αγορά τους, τα πρωτότυπα υποστηρίζονται εξολοκλήρου από την HP όσον αφορά τη λειτουργία και την ποιότητά τους. Χρησιμοποιώντας τα βραβευμένα αναλώσιμα της εταιρείας, έχετε όλα τα οφέλη που τα συνοδεύουν.

 

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η αυθεντική μελάνη HP είναι μια επιστημονικά ελεγμένη ουσία, η οποία έχει το βασικό πλεονέκτημα πως είναι χημικά συμβατή με κάθε μέρος του εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων του δοχείου μελάνης, της κεφαλής εκτύπωσης, των ακροφυσίων, των εξαρτημάτων του εκτυπωτή και του χαρτιού. Το αποτέλεσμα είναι πως εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα που οι πελάτες απαιτούν από τη συσκευή τους.

 

Σε περίπτωση τώρα που υποπτεύεστε ότι σας έχουν εξαπατήσει με πλαστά αναλώσιμα, η HP σας προφέρει επιτόπιους ελέγχους παραλαβής πελατών (Customer Delivery inspections – CDIs), για μεσαίες ή μεγάλες αποστολές. Μην πέφτετε θύμα των πλαστών προϊόντων. Κατεβάστε την εφαρμογή HP SureSupply ή χρησιμοποιήστε μια συσκευή ανάγνωσης κωδικών QR γενικής χρήσης και σαρώστε τον κωδικό που υπάρχει στην ετικέτα ασφαλείας του δοχείου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Logicom κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Η αγορά SDN σε τροχιά ανάπτυξης

Channel-Manager

Surface Pro 3 και iPad Pro αλλάζουν την αγορά των tablets

Channel-Manager

Cloud EDR από την Bitdefender για επιχειρήσεις και παρόχους MSP

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα