16.1 C
Athens
16/04/2021
Biztech

Τα νέα μοντέλα εργασίας θέλουν νέα Lenovo ThinkBook

Η Lenovo παρουσίασε το ευρύτερο έως τώρα χαρτοφυλάκιο της σειράς ThinkBook, το οποίο στο σύνολό του σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τον σύγχρονο επαγγελματία στις παρούσες μεταβατικές συνθήκες. Με έξι νέα μοντέλα, η νέα γενιά φορητών υπολογιστών ThinkBook συνδυάζει μια φιλοσοφία μοντέρνου σχεδιασμού με χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργηθεί για έναν κόσμο «εργασίας από οπουδήποτε».

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ξεχωριστή νέα εμφάνιση με κομψό δίχρωμο κάλυμμα και εξαιρετικά μικρά bazels οθόνης. Το ThinkBook 15 Gen 2 i προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και παραγωγικότητα με επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς, γραφικά Intel Iris Xe, Thunderbolt 4 και ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης.

Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία των φορητών υπολογιστών, το ThinkBook 15 Gen 2 i διατίθεται με προαιρετικά ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά για ακόμα πιο εύκολη επικοινωνία και συνεργασία. Το ThinkBook 13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGA εξασφαλίζει απρόσκοπτη απόδοση, χάρη στην πλατφόρμα Intel Evo 3 σε ένα ελαφρύ «πακέτο» που μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο ή από γραφείο σε γραφείο. Ακόμα, το ThinkBook 14s Yoga i, το πρώτο ThinkBook 2 σε 1, διευκολύνει τη μετατροπή οποιουδήποτε χώρου σε ζώνη εργασίας.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης μια νέα οθόνη ThinkVision, την ThinkVision T27hv-20 USB-C Hub με το καινοτόμο κέντρο ελέγχου ThinkColor. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις συνεργασίας ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας, η οθόνη 27 ιντσών διαθέτει κάμερα 1080p IR / RGB, μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ενσωματωμένα ηχεία για άνετες τηλεδιασκέψεις. Η διασφάλιση της ιδιωτικότητας των συνομιλίων ενισχύεται με το Smart Guard που θολώνει την οθόνη μόλις ο χρήστης κοιτάξει αλλού ή απομακρυνθεί, ενώ είναι σε θέση να ανιχνεύει όποιον άλλον κοιτάζει την οθόνη σας. Η λειτουργία Smart Energy απενεργοποιεί την οθόνη όταν απομακρύνεστε από το γραφείο σας, εξοικονομώντας ενέργεια και προστατεύοντας τα δεδομένα σας.

Μια πρόσφατη έρευνα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Intermedia και την Sapio Research, δείχνει ότι οι περισσότερες θα διατηρήσουν μακροπρόθεσμα αυξημένο ποσοστό εξ αποστάσεως εργαζομένων. Με τις προσδοκίες από τις συσκευές εργασίας μεγαλύτερες από ποτέ, Lenovo προσφέρει μια νέα σειρά σύγχρονων επιχειρηματικών φορητών υπολογιστών που είναι διαισθητικοί στη χρήση, ενώ παράλληλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την αυξημένη παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία.

ΤhinkBook 13s Gen2 i

Kατασκευασμένο σε συνεργασία με την Intel, το ThinkBook 13s Gen 2 i με προαιρετική οθόνη WQXGA πληροί τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας Intel Evo, με όλες τις προδιαγραφές hardware και βασικούς στόχους εμπειρίας χρήσης σχετικά με την ανταπόκριση της συσκευής, την αυτόματη εκκίνηση λειτουργίας, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την γρήγορη φόρτιση, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν έναν εξαιρετικό φορητό υπολογιστή για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας.

Το Thunderbolt 4, με προαιρετική αποθήκευση PCIe Gen 4 και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, σας κρατά παραγωγικούς καθόλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Η οθόνη υψηλής ανάλυσης 13,3 ιντσών, διαθέτει έναν νέο λόγο διαστάσεων 16:10 που προσφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα 90%, εξαιρετικά στενά bezels και προαιρετική λειτουργία αφής.

Τα ψηφιακά meetings ενισχύονται με μικρόφωνα που μπορούν να εναλλάσσουν τρείς διαφορετικές λειτουργίες ήχου: ιδιωτικό, κοινόχρηστο και ήχο περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη εμπειρία meeting, όπου κι αν βρίσκεστε.

ThinkBook 14s Yoga i

Η ισχύς των επεξεργαστών Intel Core 11ης γενιάς και η ευελιξία του form factor Yoga επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση από το ένα mode στο άλλο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Το Thunderbolt 4 και οι θύρες USB-C διευκολύνουν την συνδεσιμότητα μεταξύ εξαιρετικά γρήγορων περιφερειακών και οθονών. Επιπλέον, το Smart Pen που υποστηρίζει τη λειτουργία Windows Ink, συγχρονίζεται με τη συσκευή επιτρέποντάς σας να γράφετε χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια αμέσως μόλις το βγάλετε από τη θήκη του.

ThinkBook 15 Gen 2 i

Τα ενσωματωμένα ασύρματα ακουστικά είναι ίσως το πιο καινοτόμο χαρακτηριστικό του νέου ThinkBook προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία ήχου. Τα ακουστικά φορτίζονται αυτόματα όταν είναι αποθηκευμένα και συνδέονται αυτόματα στον υπολογιστή αμέσως μόλις βγουν από τη θήκη τους. Εξοπλισμένα με διπλά μικρόφωνα και τεχνολογία ακύρωσης περιβαλλοντικού θορύβου, τα ακουστικά του ThinkBook 15 Gen 2 i κάνουν τις ψηφιακές συναντήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές.

Το ThinkBook 15 Gen 2 i προσφέρει ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης που περιλαμβάνουν συνδυασμό HDD και SSD ή dual SSD. Ακόμα, το Modern Standby επιτρέπει μια always on /always connected εμπειρία που διασφαλίζει ότι ο υπολογιστής είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, ενώ είναι σε θέση να λαμβάνει e-mail ακόμη και με το καπάκι κλειστό. 

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης το ευρύ χαρτοφυλάκιο ThinkBook που υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς ή επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 και ενημερωμένες σειρές ThinkPad E σχεδιασμένες για SMB:

 • ThinkBook 15p i: Φορητός υπολογιστής υψηλής απόδοσης με γραφικά NVIDIA GTX 1650Ti και οθόνη με πιστοποίηση X-Rite Pantone.
 • ThinkBook 15 Gen 2 AMD: Φορητός υπολογιστής με επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 Series
 • ThinkBook 14 Gen 2: Φορητός υπολογιστής 14 ιντσών με επεξεργαστές Intel ή AMD
 • ThinkBook 14s Gen 2: Με επεξεργαστές Intel ή AMD. Λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής 14 ιντσών που θα είναι διαθέσιμος σε επιλεγμένες αγορές
 • ThinkBook 13s Gen 2 AMD: Ελαφρύς φορητός υπολογιστής με επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 Series Mobile
 • ThinkPad E14 και E15 Gen 2: 11ης γενιάς με επεξεργαστές Intel Core

Lenovo ThinkVision T27hv-20

Η νέα ThinkVision T27hv-20 είναι μια οθόνη 27 ιντσών ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει συνδέσεις USB-C με ένα μόνο καλώδιο για τακτοποιημένα γραφεία, ενώ περιλαμβάνει βελτιστοποιημένες λειτουργίες ειδικά σχεδιασμένες για ψηφιακές συσκέψεις με ήχο και εικόνα. Με εργονομική βάση που επιτρέπει ανύψωση, κλίση και περιστροφή, η οθόνη διαθέτει κάμερα IRRGB 1080p με ρυθμιζόμενη γωνία, προσφέρει ευκρινείς εικόνες και περιλαμβάνει κλείστρο για προστασία. Δύο μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου που περιλαμβάνονται στον μηχανισμό της κάμερας, σε συνδυασμό με ενσωματωμένα ηχεία, προσφέρουν καθαρό ήχο. Εάν η συζήτησή σας είναι εμπιστευτική, η οθόνη περιλαμβάνει θύρα ήχου και πρακτικό γάντζο ακουστικών για να βελτιώσετε περαιτέρω την αίσθηση του καθαρού γραφείου. Τα χαρακτηριστικά της οθόνης ThinkVision T27hv-20 περιλαμβάνουν:

 • Διαγώνιο 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 και σχεδόν αόρατα bezels
 • Ενσωματωμένη κάμερα 1080p IRRGB, μικρόφωνα και ηχεία για εύκολη τηλεδιάσκεψη
 • Το USB-C Hub παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο μέσω του οποίου έχετε μετα-φορά δεδομένων, βίντεο και Ethernet, ενώ παράλληλα μπορεί να τροφοδοτεί και να φορτίζει συσκευές έως και 90W. Το Hub περιλαμβάνει επίσης τέσσερις θύρες USB 3.2 Gen1 για άμεση σύνδεση συμβατών εξωτερικών συσκευών
 • Το Smart Traffic Light, με κόκκινο φωτισμό στην κάμερα web, προειδοποιεί τους συναδέλφους ή τα μέλη της οικογένειάς σας ότι βρίσκεστε σε κλήση συνδιάσκεψης
 • Η πιστοποίηση TÜV Rheinland Eye Comfort και Eyesafe βοηθά στην προστασία των ματιών σας, χωρίς να παραμορφώνει τα χρώματα της οθόνης, μέσω της τεχνολογίας Natural Low Blue Light
 • Lenovo Display Control Center – ThinkColor για καλύτερη διαχείριση των ρυθμίσεων οθόνης και το απρόσκοπτο multitasking, ενώ προσφέρει εύκολη διαχείριση από απόσταση στους IT administrators

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία με τον ΟΤΕ TV

Kitriniaris

Τα Windows 10 θα βρίσκονται σε 1 δις συσκευές σε τρία χρόνια

Kitriniaris

Η Microsoft συνεχίζει την επέκταση του Dynamics CRM Online

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα