Στο Azure το website της Eurobank απο την Linakis Digital

H Linakis Digital έχει υλοποιήσει μια σειρά από ψηφιακά έργα για τον όμιλο Eurobank, τα οποία αποτελούν μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού του ομίλου. Ένα από τα σημαντικότερα έργα είναι το νέο εταιρικό website της τράπεζας που δημιουργήθηκε με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του, ώστε να του προσφέρει  προσωποποιημένη πληροφόρηση και χρήσιμο περιεχόμενο.

 

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έργου. Ως τράπεζα η Eurobank λειτουργεί σε ένα αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο σε ότι αφορά τα συστήματα ασφαλείας. Η Linakis Digital ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αυτή χρησιμοποιώντας την Sitecore Experience Management platform, μια από τις πιο εξελιγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο πλατφόρμα CMS. Τέλος, το έργο φιλοξενείται σε Microsoft Azure Cloud, για μέγιστη προστασία, πρόσβαση από οπουδήποτε με ένα συγκροτημένο και ασφαλή τρόπο και εύκολη συντήρηση.

 

Σε ότι αφορά τη σχεδίαση του site, η Linakis Digital το σχεδίασε έτσι ώστε να δημιουργεί εναλλακτικές διαδρομές βασισμένες στις ανάγκες χρηστών (customer needs journeys). Το website είναι φιλικό και εύκολο στην πλοήγηση, ενώ ειδικά interfaces έχουν σχεδιαστεί για τα λειτουργικά εργαλεία υπολογισμών που υπάρχουν στο site (διαδραστικοί πίνακες, μετρητές, πεδία). Επιπρόσθετα, το νέο website είναι responsive σε όλες τις συσκευές, για να δίνει στον επισκέπτη την ίδια εμπειρία χρήσης μέσα από όλα τα ψηφιακά κανάλια της τράπεζας.