Στην τελικη ευθεια για το digital economy forum 2016

Με κεντρικό μήνυμα “Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή”, ο ΣΕΠΕ επιχειρεί μέσω που digital economy forum 2016, που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 9 Μαρτίου, να τεθούν οι βάσεις, πάνω στις οποίες θα οικοδομηθεί το νέο οικονομικό μοντέλο της χώρας, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Χορηγός επικοινωνίας του digital economy forum 2016 είναι το BizTech.gr, το οποίο και θα σας ενημερώνει αναλυτικά για τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια των εργασιών του forum.

 

Τις προτάσεις τους, για το πώς η δύναμη και οι νέες τάσεις της ψηφιακής τεχνολογίας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για την αναγέννηση της εθνικής οικονομίας, θα καταθέσουν στο CEO Panel του digital economy forum 2016 κορυφαία στελέχη του επιχειρείν.

 

Το CEO panel αποτελεί μία από τις πέντε, συνολικά, θεματικές πέριξ των οποίων αρθρώνεται το digital economy forum 2016. «Ψηφιακή Ανάπτυξη, Καινοτομία & Χρηματοδοτικά Εργαλεία», «Ψηφιακή Πολιτεία», «Αναδεικνύοντας τις Ψηφιακές Δεξιότητες» και «Ψηφιακό Επιχειρείν» αποτελούν τις άλλες τέσσερις θεματικές, στη διάρκεια των οποίων ομιλητές εγνωσμένου κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα περιγράψουν πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες επιδρούν στην παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη