Στην πρωτη θεση η ESET στην Ελλαδα

Σύμφωνα με την έκθεση «Gartner Market Share: Enterprise Infrastructure Software,  Worldwide 2018», η ESET κατέχει το υψηλότερο ποσοστό στα μερίδια της ελληνικής αγοράς, με βάση τα συνολικά έσοδα του 2018, στις υποκατηγορίες «Consumer Security Software» και «Endpoint Protection Platform (Enterprise)».

 

Το 2018, η ESET είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στις υποκατηγορίες «Consumer Security Software» και «Endpoint Protection Platform (Enterprise)» της αγοράς «Enterprise Infrastructure Software» με ποσοστό 20,75% με τα δεύτερα και τρίτα υψηλότερα ποσοστά μεριδίων αγοράς των κατασκευαστών λογισμικού ασφάλειας να είναι 17,55% και 17,48% αντίστοιχα, ενώ για όλους τους άλλους παίκτες, τα μερίδια αγοράς ήταν κάτω από 10%.

 

Αναφερόμενος στα συγκεκριμένα αποτελέσματα, ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ESET Hellas & Cyprus, σχολίασε: «Πιστεύουμε ότι το μερίδιο αγοράς της ESET στην Ελλάδα επιβεβαιώνει την ικανότητά της να παρέχει μία εύχρηστη, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη προσφορά για την προστασία των endpoint, που συνδυάζει υψηλά ποσοστά ανίχνευσης, μικρό αποτύπωμα στο σύστημα και ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε υπερήφανοι για την στρατηγική ανάπτυξης σε όλους τους τομείς που θεωρούμε σημαντικούς, από τους μεγάλους οργανισμούς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι και τους καταναλωτές, και πιστεύουμε ότι η θέση που λάβαμε αντικατοπτρίζει ότι εξελισσόμαστε σταθερά στον πιο σημαντικό παίχτη στην ελληνική και κυπριακή σκηνή της ασφάλειας πληροφοριών».