Στα σκαρια εργο της Globo σε μεγαλη παγκοσμια τραπεζα

Η Globο ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την I Love Velvet (ILV), παγκόσμιο ηγέτη σε θέματα τεχνολογίας mobile point-of-sale (mPOS). To πλαίσιο αυτής της συνεργασίας προβλέπει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας GO!Enterprise της Globo στην mPOS λύση της ILV, συνδυασμός ο οποίος επιλέχθηκε ήδη από μεγάλη τράπεζα με δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο

 

Η mPOS λύση της ILV θα αξιοποιήσει το GO!Enterprise, την EMM (Enterprise Mobile Management) πλατφόρμα της Globo, για να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια, έλεγχο και συμμόρφωση για τους πελάτες της ILV που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στον τραπεζικό κλάδο. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των δύο εταιρειών προσφέρει την πλέον καινοτόμα mobile προσέγγιση και για τον τραπεζικό κλάδο, ειδικότερα εφόσον ο τομέας της λιανικής επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση κινητών συσκευών. Οι προοπτικές αυτής της συνεργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς σύμφωνα με το IHL Group, διεθνή εταιρεία ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι παραδόσεις νέων συσκευών mPOS αναμενόταν να αυξηθούν περισσότερο από 95% παγκοσμίως το προηγούμενο έτος.

 

Όπως προαναφέραμε η λύση της ILV που περιλαμβάνει την πλατφόρμα GO!Enterprise της Globo επιλέχθηκε ήδη από μεγάλη τράπεζα με δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο, για να προσφέρει mobile δυνατότητες σε δύο εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Η λύση αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2016, μετά την πιλοτική εφαρμογή το τελευταίο τρίμηνο του 2015.