“Σπρωχνει” το 4Κ η LG στην Ελλαδα

Δεσμευμένη στην απόφασή της να ενισχύσει τις πωλήσεις τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης, η LG φροντίζει να εμπλουτίσει το περιεχόμενο που τις συνοδεύει. Αυτή τη φορά η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε σχετικές προσθήκες που αφορούν την ελληνική αγορά και οι οποίες συνδυάζονται με τη νέα σειρά τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG SUPER UHD.

 

Συγκεκριμένα, η LG, σε συνεργασία με τη FilmBox Live, δημιούργησε ειδικά για τους πελάτες της δύο νέες κατηγορίες υπηρεσιών της  Filmbox Live, την ‘LG Cinema 4K’, η οποία θα περιέχει λίστα με πολλές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και την ‘FunBox 4K’, η οποία θα περιέχει πληθώρα ντοκιμαντέρ και ταινιών κινουμένων σχεδίων σε εγγενή ανάλυση 4Κ, δηλαδή υλικό το οποίο έχει παραχθεί με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας 4K από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Έτσι, με κάθε τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης από τις σειρές LG UF95, LG UF85, LG UF77, LG UF69, LG UG87 και LG UB98, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε 20 επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες ανάλυσης 4Κ, μεταξύ των οποίων και οι διεθνώς βραβευμένες ταινίες “Breaking the Waves”, “Hotel Rwanda” και “My Blueberry Nights”, αλλά και μεγάλα blockbuster με συναρπαστική δράση, όπως τα “3:10 to Yuma”, “Killer Elite”, “Revolver” και “Transporter 3”.

 

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα FilmBox Live θα είναι ελεύθερη με κάθε αγορά νέων LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο “LG Cinema 4K” για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία, μέσω της διεύθυνσης http://lgpromo.filmboxlive.com.