Σημαντικη θεση για τον Α. Τζωρτζακακη στο νεο ΔΣ του ECTA

Νέα σύνθεση έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης των ευρωπαίων εναλλακτικών παρόχων υπέρ του ανταγωνισμού, ECTA, με τον Αντώνη Τζωρτζακάκη, γενικό διευθυντή σταθερής τηλεφωνίας & επιχειρησιακής ανάπτυξης της WIND Ελλάς, να εκλέγεται στη σημαντική θέση του Treasurer.

 

Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Ευρώπης, με στόχο το 2016 να προωθήσουν ακόμη πιο δυναμικά σε θεσμικό επίπεδο τις θέσεις των παρόχων υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού στις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες.

 

Καθώς οι επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς και οι στόχοι της Ψηφιακής Ατζέντας 2020 συνδέονται στενά, τα μέλη της ένωσης επισημαίνουν ότι η κορυφαία προτεραιότητα της τρέχουσας αναθεώρησης του ευρωπαϊκού ρυθμιστικού πλαισίου για τις τηλεπικοινωνίες πρέπει να είναι η αυστηρή ρύθμιση υπέρ του ανταγωνισμού.

 

Η ευρωπαϊκή συζήτηση για τα δίκτυα νέας γενιάς, τις απαιτούμενες επενδύσεις και τον ανταγωνισμό στην αγορά τηλεπικοινωνιών αφορά ιδιαίτερα και την Ελλάδα καθώς η χώρα μας πρέπει με τη σειρά της να καθορίσει το ρυθμιστικό πλαίσιο για τον επόμενο κύκλο επενδύσεων στα δίκτυα νέας γενιάς, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Related Posts