Πρωτια της Canon στα MFP

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource, η Canon κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για το σύνολο των πολυλειτουργικών μηχανημάτων. Η πρώτη θέση έχει διατηρηθεί για 3 συνεχόμενα τρίμηνα με συνολικό μερίδιο αγοράς 22,3%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 4,4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων Α4, με μερίδιο 43,3%. Επίσης η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στην συνολική αγορά ασπρόμαυρων πολυλειτουργικών μηχανημάτων με μερίδιο 26,7% σημειώνοντας αύξηση 5,9 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015.

 

Σε ότι αφορά την αγορά των έγχρωμων πολυλειτουργικών μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 3,2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου 9μηνου του 2015, ενώ στην αγορά των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους γραφικών τεχνών (GA), το μερίδιο αγοράς του 3ου τριμήνου 2016 ανήλθε στο 41,2%.