13.8 C
Athens
25/01/2021
Biztech

Πολλαπλές διακρίσεις iF Design Award 2019 για την Epson

Η Epson ανακοίνωσε ότι τέσσερις inkjet εκτυπωτές της και δυο 3LCD βιντεοπροβολείς απέσπασαν iF Design Award 2019 από το iF International Forum Design GmbH, με έδρα το Ανόβερο.

Τα iF Design Awards, τα οποία διοργανώνονται από το 1953, είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο ως μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις κύρους που βραβεύουν την υπεροχή καινοτόμων σχεδιασμών βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η πρακτικότητα, η ποιότητα κατασκευής, ο σεβασμός στα περιβαλλοντικά πρότυπα, ο βαθμός της επεξεργασίας και της καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική, και ο γενικότερος σχεδιασμός του προϊόντος. Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 6.375 συμμετοχές από 52 χώρες και κρίθηκαν από μια κριτική επιτροπή 67 ατόμων που αποτελείται από εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο.

 

Ο Atsuhiko Matsuno, Γενικός Διευθυντής του τμήματος VP Design της Epson, δήλωσε: «Δώσαμε μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό προϊόντων που δεν θα δείχνουν μόνο εξαιρετικά, αλλά θα προσφέρουν και εντυπωσιακή χρηστικότητα, γι’ αυτό χαίρομαι που τα χαρακτηριστικά αυτά αναγνωρίζονται και ξεχωρίζουν παγκοσμίως. Η Epson δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών».

 

EV-100/ EV-105 βιντεοπροβολείς

Πρόκειται για έναν βιντεοπροβολέα, ο οποίος ενδείκνυται για φωτισμό ή προβολές βίντεο σε προϊόντα ή εκθέματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και μουσεία. Με σκοπό την καλύτερη ανάδειξη του προϊόντος, η Epson εστίασε σε έναν απλό σχεδιασμό που αφομοιώνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ για να επιτευχθεί μία ξεκάθαρη φόρμα, όλες οι οπές και η καλωδίωση έχει αφαιρεθεί. Τα σημεία εξαερισμού, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε βιντεοπροβολέα, αφομοιώνονται στο σώμα του, ως σχισμές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο στο μπροστινό και πίσω μέρος του. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός του τον κάνει να προσομοιάζει με προβολέα spot και σάς επιτρέπει να τον τοποθετήσετε σε οροφή, χωρίς να παρεμβαίνει στην αισθητική του χώρου.

 

 

EB-L610U/ EB-L615U βιντεοπροβολείς

Ένας βιντεοπροβολέας που εγκαθίσταται σε αίθουσες διδασκαλίας και διάλεξης ή σε αίθουσες συναντήσεων και παρουσιάσεων. Μια νέα πηγή laser φωτός επιτρέπει ένα πολύ συμπαγές μέγεθος, ενώ επιτυγχάνει προβολή έως και 6.000 lm και εξαλείφει την ανάγκη για συντήρηση. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αποτελείται από κατακόρυφα και οριζόντια στοιχεία, προκειμένου να ενσωματώνεται ομαλά στο χώρο, ενώ τα σημεία εξαερισμού φέρουν σχήμα περσίδας για να καλύψουν τα θορυβώδη εσωτερικά μέρη. Η έμφαση στη λεπτότητα και οι στρογγυλεμένες γωνίες αποδίδουν μια απλή και λιτή αίσθηση, όταν κοιτάτε το προϊόν από οποιαδήποτε γωνία, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε εύκολα σε επιφάνειες εργασίας ή οροφές.

 

Μονόχρωμος Inkjet EcoTank ET-M

Μονόχρωμος EcoTank inkjet εκτυπωτής υψηλής χωρητικότητας, μεγέθους Α4 που επιτρέπει εκτύπωση μέχρι και 6.000 φύλλων με το περιλαμβανόμενο μελάνι. Ο νέος σχεδιασμός των EcoTank εκτυπωτών, αφήνει μόνο μια σχισμή στο απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Μπορείτε διαισθητικά να ελέγξετε τη στάθμη του μελανιού ή ανοίγοντας και κλείνοντας το κάλυμμα του δοχείου. Κάθε φιαλίδιο χρώματος διαθέτει ένα μοναδικό πώμα, ώστε να αποφευχθούν λάθη κατά την αναπλήρωση. Απλά τοποθετείτε το φιαλίδιο και ο εκτυπωτής αναπληρώνει αυτόματα το μελάνι, ενώ στη συνέχεια σταματά, προσφέροντάς σας άνεση και σιγουριά. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, σάς επιτρέπει να πραγματοποιείται εύκολα μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων, ενώ μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τη σπατάλη πόρων, υποστηρίζοντας την καθημερινή χρήση στην εργασία σας.

 

Έγχρωμος Inkjet EcoTank

Έγχρωμος EcoTank inkjet εκτυπωτής υψηλής χωρητικότητας, μεγέθους A4, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων, με χαμηλό κόστος. Δεν έχει βελτιωθεί μόνο η πρόσβαση στο μπροστινό μέρος και η ευκολία στο πως εμφανίζεται η στάθμη του μελανιού, αλλά επιπλέον, χάρη στο μοναδικό σχήμα για το πώμα κάθε φιαλίδιου χρώματος, αποφεύγονται τα λάθη κατά τη διάρκεια της αναπλήρωσης.

 

ET-2710/ET-4700/L1110/L3100/L3110/L3150/L5190

Έγχρωμος εκτυπωτής μεγάλου φορμά (LFP) από τους μικρότερους στον κόσμο για χρήση σε χώρους γραφείων, αρχιτεκτονικά στούντιο, σχολεία και καταστήματα λιανικής πώλησης. Οι εκτυπωτές LFP χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ειδικές εφαρμογές, αλλά με λογισμικό χρήστη (UI: user interface) όμοιο με επαγγελματικούς εκτυπωτές και με απλή και λιτή εμφάνιση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.

 

SC-T5150/SC-T3150/SC-T3100/SC-T5100

Εκτυπωτής LFP, μεγάλης ταχύτητας και υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση σχεδίων σε εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία ή για εκτύπωση PoP στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το συγκεκριμένο LFP χρησιμοποιείται παραδοσιακά για ειδικές εφαρμογές, αλλά με UI όμοιο με αυτό επαγγελματικών εκτυπωτών και με απλή και λιτή εμφάνιση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Παρέχει «έξυπνη λειτουργία» και συμβάλλει στη διατήρηση μίνιμαλ ατμόσφαιρας στο γραφείο. Η μεγάλη οθόνη αφής, οι προειδοποιητικές λυχνίες LED και το κουμπί, σάς επιτρέπουν να βλέπετε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά και να παρέχετε οδηγίες για εύκολη χρήση.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση στην αγορά υπολογιστών με τη Lenovo στην κορυφή

Αξέχαστη εμπειρία διαμονής με τις LG NanoCell Hotel TVs

Giorgos Athanassiadis

Νέα επένδυση από το Jeremie Openfund II

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα