3.3 C
Athens
18/01/2021
Biztech

Πανευρωπαϊκή συνάντηση συνεργατών της Sony στην Αθήνα

Όλες τις τελευταίες καινοτομίες που έχει να επιδείξει στην ψηφιακή απεικόνιση παρουσίασε η Sony σε μια ξεχωριστή πανευρωπαϊκή συνάντηση αντιπροσώπων και συνεργατών, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4 & 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Οι προσκεκλημένοι που προέρχονταν από όλη την Ευρώπη, εκτός από τα σημαντικά νέα και τις πληροφορίες που συνέλεξαν από τον ειδικό προσκεκλημένο της εκδήλωσης, κ. Yosuke Aoki, επικεφαλής Paneuropean Product Marketing, Digital Imaging και αντιπρόεδρο της Sony Europe Ltd, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να δουν στην πράξη τις δυνατότητες που προσφέρουν οι κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές A-mount της Sony και οι prime τηλεφακοί της, με αιχμή του δόρατος την α 99 ΙΙ στις φωτογραφικές μηχανές και τη νέα σειρά φακών prime σειρά GM της εταιρείας.

 

Για την παρουσίαση των νέων φακών της Sony που ανακοινώθηκαν στις τελευταίες εκθέσεις IFA και Photokina, αλλά και όλης της γκάμας των φακών της εταιρείας, δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα stands στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettous, που φιλοξένησε αυτό το διήμερο workshop, με το καθένα από αυτά να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, δείχνοντας παράλληλα την εφαρμογή των φωτογραφικών προϊόντων Sony σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γρήγορης κίνησης, μεγάλης απόστασης, σε λήψεις πορτραίτου και απόδοσης λεπτομερειών.

 

a99-ii_wsal24f20_right

 

Η πρώτη παρουσίαση της α99 ΙΙ

 

Τις εντυπώσεις κέρδισε, όπως ήταν αναμενόμενο η κορυφαία ɑ99 II, η οποία έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της επί ελληνικού εδάφους. Η νέα ɑ99 II, το μοντέλο-ναυαρχίδα της σειράς ɑ A-mount, συνδυάζει τις καλύτερες καινοτομίες τελευταίας γενιάς στον τομέα της ψηφιακής απεικόνισης της Sony, συμπεριλαμβανομένου του νέου υβριδικού συστήματος ανίχνευσης φάσης AF, που διαθέτει αποκλειστικά χαρακτηριστικά της σειράς A-mount, όπως την τεχνολογία ημιδιαπερατού καθρέπτη. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι μια κορυφαία φωτογραφική μηχανή επαγγελματικού επιπέδου.

 

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι είδαν στην πράξη την απόδοση των φακών: macro FE 50mm F2.8 μοντέλο SEL50M28, του βραβευμένου με EISA prime τηλεφακού SEL85F14GM, καθώς και όλη τη σειρά φακών της Sony.

 

Macro FE 50mm F2.8 SEL50M28

Ο ελαφρύς και μικρός full-frame φακός macro 50mm F2.8 SEL50M28 είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση. Διαθέτει μέγιστο διάφραγμα F2.8, και δυνατότητα macro 1:1. Προσφέρει ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,16 μ. και ένα ευρύτερο κάδρο για να συλλαμβάνετε περισσότερο φόντο, σε σχέση με τους macro φακούς με μεγαλύτερο μήκος εστίασης. Με βάρος μόλις 236 γρ. ο συγκεκριμένος φακός είναι ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία και είναι κατάλληλος για χρήση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

 

Τηλεφακός SEL85F14GM

Ο prime τηλεφακός SEL85F14GM είναι ένα πραγματικό φωτογραφικό εργαλείο για κάθε φιλόδοξο φωτογράφο πορτρέτου. Το κυκλικό διάφραγμα με 11 λεπίδες παρέχει ένα ομαλό και ελκυστικό θάμπωμα του φόντου (bokeh), ενώ η αυθεντική επικάλυψη Nano AR της Sony μειώνει το φαινόμενο αναλαμπών (flare) και ειδώλων (ghosting), ακόμα και στα θέματα με οπίσθιο φωτισμό. Ένα μηχανικό σύστημα μονάδας οδήγησης SSM με δύο αισθητήρες θέσης υποστηρίζει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση. Όπως είναι αναμενόμενο από έναν επαγγελματικό φακό, ο FE 85mm F1.4 GM είναι ανθεκτικός στην σκόνη και την υγρασία.

 

15h_gm_lens_image_06-large

Σχετικά άρθρα

H τεχνολογία καθορίζει το μέλλον του retail

Channel-Manager

Ήρθε η ώρα του Enterpise Mobilty!

Deloitte: Αναγκαιότητα η προετοιμασία για ψηφιακές επιθέσεις στις επιχειρήσεις

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα