Οι οθονες της Lenovo απο την Ιασων Πληροφορικη

H εταιρεία Ιάσων Πληροφορική ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Lenovo Hellas για την διανομή των consumer οθονών της Lenovo, προσθέτοντας μια ακόμη κατηγορία στο προϊοντικό της portfolio. Έτσι, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της, επιπλέον επιλογές και ευελιξία, σε ανταγωνιστικές τιμές και με τη γνωστή αξιοπιστία και 30χρονη εμπειρία της.

 

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία της Ιάσων Πληροφορική με τη Lenovo Hellas, που έχει σαν σκοπό την διεύρυνση της γκάμας προϊόντων της εταιρείας, αλλά και το «άνοιγμα» σε νέες αγορές. Κοινός στόχος των δυο εταιριών είναι η αύξηση πωλήσεων με προϊόντα τεχνολογίας που θα παρέχουν άριστη κάλυψη των εμπορικών απαιτήσεων των μεταπωλητών αλλά και των καταναλωτών.

 

Στο portfolio των Lenovo οθονών, που διανέμει επίσημα η Ιάσων Πληροφορική, περιλαμβάνονται μοντέλα 21″, 24″ και 27″, καθώς και gaming οθόνες.

Το εύρος των τεχνικών χαρακτηριστικών των οθονών που διανέμει η Ιάσων Πληροφορική καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των consumer και gaming χρηστών, ενώ τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών.