Οι νεες επαγγελματικες συσκευες της OKI εκτυπωνουν ασυρματα

Η ΟΚΙ, ανακοίνωσε την προσθήκη δυνατότητας ασύρματης σύνδεσης σε δύο από τα πιο δημοφιλή Α4 έγχρωμα μηχανήματα, το C332dn και το MC363dn.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες συσκευές, ΟΚΙ C332dnw και ΟΚΙ MC363dnw, ενσωματώνουν την ασύρματη σύνδεση ως βασικό χαρακτηριστικό τους για απλή και γρήγορη εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε μια τεράστια ποικιλία υλικών εκτύπωσης και διαστάσεων, από Α6 μέχρι banner μήκους 1,3m.

 

Ο Α4 έγχρωμος εκτυπωτής C332dnw με ταχύτητα έως 30 σελ/λεπτό και ποιότητα εκτύπωσης High Definition ProQ2400 αποτελεί την ιδανική λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες απαιτούν εξαιρετική ποιότητα και οικονομική εκτύπωση για τα εταιρικά τους έγγραφα.

 

Το Α4 έγχρωμο πολυμηχάνημα MC363dnw, με ταχύτητα επίσης 30 σελ/λεπτό και καινοτόμες λειτουργίες χρήσης, όπως online οδηγίες αλλαγής αναλωσίμων και ενημέρωσης λογισμικού, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για απρόσκοπτη λειτουργία εκτύπωσης. Η συγκεκριμένη συσκευή, εκτός από επαγγελματικής ποιότητας έγχρωμη εκτύπωση διπλής όψης, συνδυάζει ακόμα λειτουργίες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Και τα δύο μηχανήματα, διαθέτουν λειτουργία mobile printing για smartphones ή tablets, Google cloud print 2.0, ενώ είναι συμβατά με το Airprint της Apple.