Νεο devolo dLan 1000 Mini

Internet σε οποιαδήποτε πρίζα προσφέρει το νέο devolo dLAN 1000 Mini. Ο compact προσαρμογέας, χρησιμοποιεί τη γραμμή του ρεύματος για τη μετάδοση δεδομένων σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο. Όπως συμβαίνει με όλους τους adaptors της devolo, έτσι και εδώ, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή: Ο ένας προσαρμογέας dLAN συνδέεται στο router και σε μια κοντινή πρίζα. Ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα τοίχου για ταχύτατο streaming, surfing, gaming ή ακόμα και ενσωμάτωση του υπολογιστή στο δίκτυο του οικιακού γραφείου.

 

Τα προϊόντα της devolo εγγυώνται μεγαλύτερη εμβέλεια, ρυθμό μετάδοσης και σταθερότητα σε σχέση με τους συμβατικούς προσαρμογείς, χάρη σε εξειδικευμένες τεχνολογίες που αξιοποιούν. Το νέο dLAN 1000 Mini στέλνει ταχύτατα τα δεδομένα μέσα από τη γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος  του σπιτιού, με ταχύτητα έως και 1000 Mbps. Η θύρα Ethernet του προσαρμογέα χρησιμοποιείται ως σταθερό interface, ενώ χάρη στην τεχνολογία devolo range +, ο προσαρμογέας γεφυρώνει τις μεγάλες αποστάσεις μέσα από το ηλεκτρικό δίκτυο του χώρου.

 

Το starter kit dLan 1000 Mini έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής € 89,90 και περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός εσωτερικού δικτύου μέσω των γραμμών ρεύματος. Η συσκευασία με έναν προσαρμογέα κοστίζει € 49,90, ενώ συνολικά μπορούν να λειτουργούν μέχρι και οκτώ προσαρμογείς σε ένα δίκτυο Powerline.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για όλους τους προσαρμογείς Powerline.