Νεο «πρασινο» managed switch απο την Planet

Από την ίδρυσή της, η Professional Services έχει αναπτύξει κοινωνική εταιρική ευθύνη με κύριο μέλημα τον σεβασμό του περιβάλλοντος. Με αυτόν τον γνώμονα, επιλέγει προμηθευτές που λειτουργούν έχοντας την ίδια φιλοσοφία, όπως για παράδειγμα τον κορυφαίο οίκο δικτυακών προϊόντων Planet ο οποίος κατασκευάζει συσκευές με υλικά χωρίς μόλυβδο και ενεργειακά αποδοτικά chips με στόχο τη βελτίωση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

 

Το νέο, πράσινης τεχνολογίας, δεύτερης γενιάς βιομηχανικό managed switch BSP-360 της Planet είναι ειδικά σχεδιασμένο προκειμένου να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τροφοδοσία από τις ανεξάντλητες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το switch απευθύνεται σε εγκαταστάσεις παρακολούθησης και διαχείρισης δικτύων σε απομακρυσμένες περιοχές με περιορισμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όπως εθνικά πάρκα, αυτοκινητόδρομοι, δάση και άλλες φυσικές ζώνες.

 

Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία PoE και το Renewable Power System, το BSP-360 εξοικονομεί ενέργεια σε κάμερες και ασύρματα σημεία πρόσβασης, δημιουργώντας έτσι ενεργειακά αποδοτικά δίκτυα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ.