Νεες σειρες HP LaserJet MFP M433a και Μ436

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση της δημοφιλούς σειράς LaserJet σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική με τους HP LaserJet MFP M433a και M436.

Οι νέες σειρές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να ολοκληρώνουν μια μεγάλη γκάμα από εργασίες εκτύπωσης έως Α3, συμπεριλαμβανομένων εκτύπωση διπλής όψης, αντιγραφή και σάρωση. Ακόμη, με ταχύτητες άνω των 23 σελίδων ανά λεπτό στον M436 και μέχρι 20 σελίδες ανά λεπτό στον M433a, εξασφαλίζεται ελάχιστη αναμονή, ενώ σε ότι αφορά τον Μ433a η πρώτη εκτύπωση πραγματοποιείται μέσα σε 9 μόλις δευτερόλεπτα.

 

Ιδανικοί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν να αυξήσουν την αξία και να μειώσουν παράλληλα την επένδυση, οι εκτυπωτές αυτοί δε θυσιάζουν την ποιότητα και έχουν χαμηλά λειτουργικά κόστη με τα αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP LaserJet και τo μακράς διάρκειας toner drum. Για οργανισμούς που αναζητούν επαγγελματική ποιότητα στην εκτύπωση, business plans σε έντονα ανοιχτά χρώματα, διαφημιστικά υλικά ή σημαντικά διοικητικά έγγραφα από τα ίδια τους τα γραφεία, αυτοί οι εκτυπωτές δεν απογοητεύουν.

 

 

Οι σειρές HP LaserJet MFP M433a και M436  έχουν σχεδιαστεί για να εκσυγχρονίζουν τη ροή της εργασίας με τα τέσσερα προγραμματισμένα κουμπιά γρήγορης εκκίνησης και τις δυνατότητες για σάρωση και σύνδεση με το PC, ενώ επιπλέον ο Μ436 επιτρέπει την εύκολη αρχειοθέτηση και διανομή. Πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά, ο εκτυπωτής M436 διευκολύνει τους χρήστες να επεκτείνουν τις δυνατότητες εκτύπωσης με την ενσωματωμένη δικτύωση Ethernet και την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Related Posts