Νεα Apple MacBook Pro: Αγγιζοντας την κορυφη

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη νέα επαγγελματική σειρά φορητών υπολογιστών, MacBook Pro.

 

Η νέα γενιά MacBook Pro προσφέρει γρηγορότερη απόδοση και καινοτόμες επαγγελματικές λειτουργίες, καθιστώντας τον MacBook Pro, τον πιο εξελιγμένο φορητό υπολογιστή Mac. Τα αναβαθμισμένα μοντέλα MacBook Pro με Touch Bar διαθέτουν Intel Core επεξεργαστές όγδοης γενιάς, με έξι πυρήνες στο μοντέλο των 15 ιντσών για έως 70% ταχύτερη απόδοση και με τέσσερις πυρήνες στο μοντέλο των 13 ιντσών για έως και δύο φορές ταχύτερη απόδοση.

Παράλληλα ο νέος MacBook Pro υποστηρίζει μνήμη έως 32GB, διαθέτει True Tone οθόνη και βελτιωμένο πληκτρολόγιο τρίτης γενιάς για σχεδόν αθόρυβη πληκτρολόγηση. Σε συνδυασμό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Radeon Pro, το μεγάλο trackpad με Force Touch, το Touch Bar , το Touch ID, τα στερεοφωνικά ηχεία, το αθόρυβο σύστημα ψύξης της Apple, το Thunderbolt 3 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και τη σύνδεση έως δύο οθονών 5K ή τεσσάρων εξωτερικών GPUs, o MacBook Pro είναι ο απόλυτος φορητός υπολογιστής για τον επαγγελματία.

 

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro, 13 ιντσών και 15 ιντσών, θα είναι διαθέσιμα σύντομα σε Ελλάδα και Κύπρο και θα διατίθενται σε Space Grey και Silver χρώμα.