Νεα υπηρεσια cloud backup απο την Digimark

Στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών επικεντρώνει την προσοχή της η Digimark, με τη νέα υπηρεσία Cloud Backup την οποία και ανακοίνωσε. Ουσιαστικά πρόκειται για μια υπηρεσία προστασίας των κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων από εσκεμμένες απώλειες, ακούσιες διαγραφές, malware και φυσικές καταστροφές.

 

Η υπηρεσία της Digimark δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντιγράφουν αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο όλα τα αρχεία στο cloud, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίζουν απρόσκοπτα την εργασία τους, χωρίς καμία επίπτωση στον παραγωγικό τους χρόνο. Το Digimark cloud backup μπορεί να ανακτήσει από ένα αρχείο έως ολόκληρο το backup, κάτι που μπορεί να γίνει από παντού μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης. Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται μέσα από το Internet, χωρίς να χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα, με τη χρήση ισχυρών μηχανισμών κρυπτογράφησης για την προστασία των μεταφερόμενων δεδομένων (128-bit blowfish encryption, SSL transfer & 256 key private key option) και με μια πλατφόρμα διαχείρισης που βάζει στο περιθώριο το κόστος αδειών χρήσης.

 

Υποστηρίζει ακόμα το υβριδικό backup (οnline/offsite), τα περιβάλλοντα Hyper-V, τη δυνατότητα ρύθμισης του bandwidth της γραμμής, τη δημιουργία αντιγράφων Diferencial-Incredential και τις πολιτικές backup ανά χρήστη ή ομάδες χρηστών.

 

Η υπηρεσία διατίθεται σε μοντέλα που ξεκινούν από 22 ευρώ/μήνα – για απεριόριστο αριθμό servers(Physical/Virtual), PCs, storages – με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 30 ημέρες.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη