2.5 C
Athens
19/01/2021
Biztech

Νέα σειρά Dell Latitude για επαγγελματίες με απαιτήσεις

Κομψότερη, περισσότερο συμπαγής, και ευκολότερη στη μεταφορά οποτεδήποτε και οπουδήποτε, η 10η γενιά υπολογιστών Latitude για επιχειρησιακές ανάγκες από την Dell Technologies έχει επανασχεδιαστεί εντελώς, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του εξελισσόμενου ανθρώπινου δυναμικού. Η νέα σειρά των φορητών επαγγελματικών υπολογιστών της Dell σχεδιάζεται με γνώμονα τα τμήματα ΙΤ, και έχει ως στόχο να ενισχύσει την παραγωγικότητα των στελεχών και να επεκτείνει την παραγωγικότητά τους, ανεξάρτητα από το πότε, που και με ποιον τρόπο εργάζονται.

Η επανασχεδιασμένη σειρά ενισχύει την παραγωγικότητα, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας.

 

Νέα express χαρακτηριστικά

Με ισχυρό συνδυασμό hardware και software, που μετασχηματίζει τον τρόπο που τα τμήματα ΙΤ εγκαθιστούν, διαχειρίζονται, διασφαλίζουν και υποστηρίζουν τις συσκευές τους, οι νέοι υπολογιστές Latitude περιλαμβάνουν μια πληθώρα επιλογών ταχύτατης τεχνολογίας (express).

Συγκεκριμένα, η τεχνολογία ExpressCharge παρέχει μέχρι και 80% φόρτιση μπαταρίας μέσα σε 1 ώρα, ενώ η ExpressCharge Boost επιτρέπει τη φόρτιση σε ποσοστό 35% μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Σε επιλεγμένα συστήματα υπάρχει επίσης το καινοτομικό χαρακτηριστικό Dell ExpressConnect, το οποίο ανιχνεύει με έξυπνο τρόπο και συνδέει τον υπολογιστή με το ισχυρότερο σήμα Wi-Fi για επίτευξη μέχρι και 40% ταχύτερης διαμεταγωγής απ’ ότι η συμβατική κεραία, με αποτέλεσμα λιγότερες διακοπές στη σύνδεση, πιο αξιόπιστες μεταφορές αρχείων και ταχύτερος συγχρονισμός στα e-mails.

 

 

Ασφάλεια επιπέδου enterprise

Ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες απαιτήσεις των εργαζομένων, τα notebooks προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας επιπέδου enterprise, που απαλλάσσουν τους χρήστες από τον κόπο να θυμούνται συνθηματικά, και προσφέρουν ταχύτατη και ασφαλή είσοδο στο σύστημα. Πολλοί νέοι υπολογιστές Latitude μπορούν πλέον να εφοδιαστούν με αναγνώστες δακτυλικού αποτυπώματος, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στο κουμπί λειτουργίας, και υπέρυθρες κάμερες συμβατές με τη λειτουργία Windows Hello, για πιο αξιόπιστη, βιομετρική ταυτοποίηση.

Πολλά συστήματα μπορούν επίσης να εφοδιαστούν με το σύστημα Dell SafeScreen, που αποτελείται από φίλτρα που προστατεύουν την ιδιωτικότητα, και τις συσκευές ανάγνωσης καρτών FIPS 201 Smart Card Reader με επαφή, ή την ανέπαφη συσκευή Smart Card Reader με SafeID, για την προστασία των διαπιστευτηρίων των χρηστών. Τα laptops υποστηρίζουν επίσης το πρόσφατα ανακοινωθέν, από την Dell, βοηθητικό πρόγραμμα SafeBIOS, που προσφέρει στους πελάτες επιπλέον ορατότητα σε αλλαγές στο BIOS, επαληθεύοντας την ακεραιότητα του firmware, με ασφαλή τρόπο, στο cloud.

 

Το 10ης γενιάς χαρτοφυλάκιο Latitude είναι βελτιστοποιημένο για τη νέα πλατφόρμα Unified Workspace της Dell Technologies και παράλληλα παρέχει στους εργαζομένους μια άνετη εμπειρία, έτοιμη για εργασία.

 

Μικρότερα και ελαφρύτερα

Με περισσότερο στυλ από κάθε άλλη φορά, και με τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core vPro και λύσεις ασύρματης δικτύωσης Intel Wi-Fi 6 που παρέχουν ταχύτερες συνδέσεις στους εργαζομένους, υπάρχει ένα Latitude για κάθε απομακρυσμένο εργαζόμενο, για κάθε υπάλληλο γραφείου, ή επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς σε εξωτερικές εργασίες.

Μαζί με το βραβευμένο Latitude 7400 2-σε-1 που ανακοινώθηκε φέτος στην έκθεση CES, η νέα σειρά Latitude περιλαμβάνει:

 

 

Σειρά Latitude 7000

Σε μεγέθη 13 και 14 ιντσών, η σειρά Latitude 7000 περιλαμβάνει τα μικρότερα, στον κόσμο, premium επαγγελματικά notebooks που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Με περίβλημα από ανθεκτικό κατεργασμένο αλουμίνιο, ή υλικά ανθρακονημάτων, τα νέα laptops διαθέτουν σχεδίαση με αρθρώσεις συγκράτησης οθόνης, η οποία επιτρέπει το άνετο άνοιγμά της με ένα χέρι, για να αποκαλυφθεί η αντιθαμβωτική επιφάνεια απεικόνισης με στενά περιθώρια στα άκρα. Σχεδιασμένη για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας κατά τη χρήση, η καινοτομική ψηφιακή τεχνολογία SafeScreen περιορίζει τις γωνίες θέασης της οθόνης, για ασφάλεια, κατά την εργασία σε δημόσιους χώρους.

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει επίσης το Latitude 7200 2-σε-1, το οποίο είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, διαθέτει premium φινίρισμα αλουμινίου, και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Το συγκεκριμένο laptop 12 ιντσών, που μπορεί να υποστηριχθεί πλήρως από ένα τμήμα ΙΤ, αποτελεί το ασφαλέστερο, πιο διαχειρίσιμο, και πλούσιο σε χαρακτηριστικά αποσπώμενο σύστημα Dell Latitude, αλλά και το μικρότερο που παρέχεται από την Dell, για όσους δίνουν προτεραιότητα στη φορητότητα με tablet.

 

Όλα τα laptops μπορούν να εφοδιαστούν με μνήμη μέχρι 32GB και επιτυγχάνουν τον εντυπωσιακό χρόνο των 20 ωρών λειτουργίας σε επιλεγμένες συνθέσεις, που ισοδυναμεί με 25% περισσότερη διάρκεια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Για τον απαιτητικό επαγγελματικό χρήστη φορητών συστημάτων, η σειρά Latitude 7000 προσφέρει επίσης την πρώτη, στην αγορά υπολογιστών, στενού περιθωρίου 4×4, CAT16, κεραία κινητής τηλεφωνίας με δυναμική ρύθμιση, η οποία αποδίδει ταχύτητες gigabit LTE σε εξωτερικούς χώρους, για ταχύτερες λήψεις.

 

Σειρά Latitude 5000

Τα μικρότερα, στον κόσμο, mainstream επαγγελματικά notebooks στην κατηγορία τους  προσφέρουν επίσης ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων διαμόρφωσης. Η σειρά Latitude 5000 διατίθεται σε μεγέθη 13, 14 και 15 ιντσών, σε νέα περιβλήματα, ενισχυμένα με ανθρακονήματα, και τον καλύτερο μέγιστο χρόνο λειτουργίας στην αγορά, της τάξης των 20 ωρών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν αδιάλειπτη λειτουργία για να προσηλωθούν στις εργασίες τους. Οι συνθέσεις περιλαμβάνουν στενού περιθωρίου οθόνες HD, Full HD ή και αφής, καθώς και ισχυρούς επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core, με προαιρετικά διακριτά υποσυστήματα γραφικών, που φέρουν σε πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

 

Επιπλέον, η Dell Technologies ανακοίνωσε το νέο Latitude 5300 2-σε-1, το μικρότερο, στον κόσμο, mainstream επαγγελματικό σύστημα 13 ιντσών 2-σε-1. Με αρχικό βάρος μόλις 1,43 κιλά, το μοντέλο 5300 διαθέτει μηχανισμό αναδίπλωσης 360o και υψηλής ανθεκτικότητας οθόνη ανάλυσης Full HD με επίστρωση Corning Gorilla Glass και λειτουργία αφής και αντιθαμβωτική επικάλυψη. Το συγκεκριμένο σύστημα 2-σε-1 μπορεί να παραδοθεί στον πελάτη με μνήμη 32GB και μέχρι 1TB αποθηκευτικού χώρου.

 

Σειρά Latitude 3000

Η νέα σειρά Latitude 3000 θέτει τα πρότυπα στο χώρο των entry-level επαγγελματικών notebooks με δυνατότητες επιπέδου enterprise για βασικές εφαρμογές παραγωγικότητας, παραμένοντας προσιτά σε κάθε εταιρεία. Διαθέτοντας πλέον ακόμη μικρότερο αποτύπωμα και ανανεωμένη εμφάνιση, τα laptops διατίθενται στις 14 και 15 ίντσες, ενώ υπάρχει και ένα νέο, εντυπωσιακό μοντέλο 13 ιντσών, το οποίο είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο επαγγελματικό notebook βασικών εφαρμογών 13 ιντσών, στον κόσμο.

 

Τα ισχυρότερα docking stations

Οι νέες επιλογές docking stations της Dell είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο, διαθέτοντας την πιο ισχυρή φόρτιση καθώς και οι πρώτοι σταθμοί πρόσδεσης με Thunderbolt σύνδεση με αναβαθμίσιμη τροφοδοσία και συνδεσιμότητα. Είναι διαθέσιμοι σε τρεις επιλογές συνδεσιμότητας, Thunderbolt 3, δύο USB-C ή μία USB-C καθώς και τεχνολογίες ExpressCharge και ExpressCharge Boost για Dell laptops, με αποτέλεσμα να παρέχουν φόρτιση μέχρι 80% μέσα σε 1 ώρα, ή μέχρι 35% σε μόλις 20 λεπτά σε συμβατά συστήματα.

Σχετικά άρθρα

Νέα σειρά λεπτών οθονών V2 Series της AOC

Έπεσαν οι υπογραφές του έργου «Σύζευξις ΙΙ»

Η Cisco ολοκληρώνει την εξαγορά της NDS

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα