2.8 C
Athens
17/01/2021
Biztech

Νέα πλατφόρμα Infotainment για τις τηλεοράσεις των ξενοδοχείων

Η LG παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά την Pro:Centric Direct, την νέα Infotainement πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα LG Pro:Centric Direct, όπως και οι προηγούμενες smart Pro:Centric πλατφόρμες, είναι συμβατή με ξενοδοχειακά συστήματα PMS, ενώ διαθέτει εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας καθώς και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών  όπως την «Υπηρεσία με ένα κλικ» (1-Click Service), Notice, Ticker, Ad-banner, καθώς και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του δικτύου IP του ξενοδοχείου.

LG - ProCentric Direct - Bar Type Template

 

Διαδραστικές υπηρεσίες και διαφήμιση

 

Η λειτουργία «Υπηρεσία με ένα κλικ» βελτιώνει την άνεση των επισκεπτών και την αποτελεσματικότητα της διαχειριστικής ομάδας του ξενοδοχείου. Πατώντας απλά κλικ στο κουμπί υπηρεσίας που βρίσκεται στην οθόνη, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να ζητήσουν μια σειρά από υπηρεσίες όπως καθαρισμός δωματίου, πλυντηρίου κ.α. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει στους ξενοδόχους έτοιμα εργαλεία διαφήμισης (Advertisement Tools Ready) μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών μηνυμάτων με την εύκολη τοποθέτηση στατικών banners, κειμένων και φωτογραφιών σε όποιο σημείο επιθυμούν.

 

Ομαδική και απομακρυσμένη διαχείριση

 

Μέσω της υπηρεσίας room grouping, προσφέρεται η δυνατότητα διαφοροποίησης των καναλιών που είναι διαθέσιμα σε κάθε ομάδα επισκεπτών ή ακόμα και σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψης στο ξενοδοχείο (επαγγελματικό συνέδριο, οικογενειακές διακοπές κ.λπ) ή την μητρική γλώσσα του επισκέπτη βελτιστοποιώντας την εμπειρία διαμονής του. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας ο διαχειριστής μπορεί να διαμορφώσει τις λειτουργίες των τηλεοράσεων και να αναβαθμίσει το λογισμικό εξ’ αποστάσεως, συμβάλλοντας στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού. Τέλος, η υπηρεσία Notice διατίθεται είτε ανά δωμάτιο ή ανά γκρουπ δωματίων για την αποστολή ειδοποιήσεων όπως προσφορές στο εστιατόριο ή στο spa του ξενοδοχείου, ενώ η υπηρεσία Ticker επιτρέπει στο διαχειριστή να δημιουργήσει μήνυμα (κυλιόμενο κείμενο), για να προβληθεί σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές στα δωμάτια.

LG - ProCentric Direct - Grid Type Template

Εύκολα στη χρήση και σύγχρονα templates

 

Η πλατφόρμα Pro:Centric Direct υποστηρίζει τρεις τύπους εύκολων στη χρήση και σύγχρονων templates (Cinematic-type, Grid-type, Bar-type). Στην περίπτωση που ο επαγγελματίας θέλει να εξοικονομήσει χρόνο και να μην σχεδιάσει ένα πλήρως προσωποποιημένο template, μπορεί να επιλέξει ένα από τα προεγκατεστημένα άκρως εντυπωσιακά, έξυπνα και με κομψό σχεδιασμό templates για την προώθηση των υπηρεσιών του.

 

Πλήρως προσαρμοσμένο περιεχόμενο

 

Η λύση Pro:Centric Direct της LG παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία που ασχολείται με τον κλάδο του Τουρισμού να προσαρμόσει πλήρως το περιεχόμενο που μοιράζεται με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου για να ταιριάζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Η νέα πλατφόρμα της LG προσφέρει ένα εύκολα επεξεργάσιμο περιβάλλον καθώς και απλά εργαλεία για τη δημιουργία εντυπωσιακών templates, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν την μοναδική ταυτότητα του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, προσφέροντας free design templates και δυνατότητα προσαρμογής των γραφικών στοιχείων (widgets) προσφέρει ελευθερία κινήσεων στον επαγγελματία για την επεξεργασία φωτογραφιών, κειμένων και links τοποθετώντας τα σε όποιο σημείο της οθόνης επιθυμεί, εύκολα και απλά, μέσω λειτουργίας Drag & Drop. Mε αυτό τον τρόπο διαφοροποιεί την επιχείρησή του από οποιαδήποτε άλλη δημιουργώντας μια πρώτη, δυνατή εντύπωση στον επισκέπτη.

LG - ProCentric Direct - Widget Setting

Σχετικά άρθρα

«Επαυξημένη νοημοσύνη» βλέπει η Lenovo στο MWC 2018

Giorgos Athanassiadis

CES 2013: τα highlights της πρώτης ημέρας

Kitriniaris

Acer: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη;

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα