Νεα οθονη Philips 278E9: 27 κυρτες ιντσες

Η MMD ανακοίνωσε την κυκλοφορία της οθόνης Philips 278E9. Πρόκειται για μια κυρτή οθόνη διαγωνίου 27 με λεπτό πλαίσιο, Ultra-Wide Color και ανάλυση Full HD. Επίσης, διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως την τεχνολογία AMD FreeSync για ομαλή εμπειρία χρήστη, Flicker-Free για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας, ενώ η λειτουργία Philips LowBlue Mode χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός.

Εκτός από τα παραπάνω, η λειτουργία EasyRead παρέχει εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί, η λειτουργία SmartImage εξασφαλίζει βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας και η λειτουργία SmartContrast προσφέρει βαθιά επίπεδα μαύρου.

 

Η οθόνη διαθέτει βελτιστοποιημένη διαχείριση pixels παρέχοντας ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών. Διατίθεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα με κομψή μεταλλική βάση με κλίση -5°/20°, ενώ υποστηρίζει και τη δυνατότητα εντοιχισμού για μεγαλύτερη άνεση.

Περισσότερη συνδεσιμότητα

Η οθόνη 278E9 περιλαμβάνει είσοδο VGA, HDMI, καθώς επίσης και DisplayPort για γρήγορη απεικόνιση και ρυθμούς ανανέωσης, καθώς επίσης εισόδους Separate Sync και Sync on Green.