Νεα εταιρεια personalisation software στην Ελληνικη αγορα

Η εταιρεία bitREC που παρέχει on site personalized product recommendation software σε κορυφαίες εταιρίες ανά τον κόσμο, ανακοινώνει την είσοδό της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία, με έδρα την Λιθουανία, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων και οικονομικά αποδοτικών λύσεων εξατομίκευσης για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με σκοπό την αύξηση του engagement των χρηστών και κατά συνέπεια την αύξηση των εσόδων των πελατών της.

 

Η bitREC προσφέρει τις υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες της σε κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του e-commerce μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι εταιρείες Dunnhumby, KESKO – η μεγαλύτερη αλυσίδα DIY στη Σκανδιναβία, Pigu Group – ένα από τα μεγαλύτερα eTailers στις Σκαδιναβικές χώρες, ZDF – ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας κ.α.

 

H bitREC εισέρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία της με την impruvo, μία διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία παρέχει e-Business Consulting services. Η impruvo εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Ρήγα (CEO) και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της bitREC στην Ελλάδα.